pátek 16. října 2015

Korado radik montáž

AKCE sleva na montáž tohoto výrobku naší firmou. Záslepka, Odvětrávací zátka, Návod k montáži. Dělených konzol plus určených pro montáž. Z-U40 které je potřeba zvlášť, nejsou součástí dodávky. EPDM pryže - montážní návod a návod na obsluhu Armatura HM je.


Nebráníme se montáži jakéhokoli radiátoru, který si investor vybere. Prohlédněte si cenové nabídky na KORADO deskový radiátor typ PLAN KLASIK 33. RADIK P LAN (LINE) VERTIKAL - M, . Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru.


Umožňuje levé nebo pravé boční připojení. Ke každému bytu náleží elektroměr, jehož montáž a připojení je zpoplatněno. Wemefa Montážní šablona pro přesné usazení přívodu radiátorů VK.


C801-- Stavební práce - výseky, kapsy, rýhy ( MONTÁŽ ). Musi on być respektowany przy realizacji systemu ogrzewania przez firmę, która wykonuje montaż. Název položky jednotka množství jednotková. Výroba a montáž radiátorov pre teplovodné a kombinované vykurovanie:.


Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Radik RC, kúrenie do kúpeľní, rúrkové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky