pondělí 19. října 2015

Micro usb vetracek

K jeho používání navíc nepotřebujete žádnou aplikaci. Mini větráček pro mobilní telefony s microUSB konektorem černá od výrobce OEM. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Praktický větráček na micro USB - černý právě pro Vás.


Pouzdra, kryty a obaly na mobilní telefony. Vlastní sklady, expedice objednávky ihned.

Dostupnost: Skladem u dodavatele. Arctic Cooling Summair Light, přenosný ventilátor do USB. USB Clock FAN jsou stylové LED hodiny a mini větráček , vhodný pro osvěžení při práci v horkých . Malý ale výkonný ventilátor 2v1. Apple telefony s lightning konektorem a pro mobilní telefony s microUSB.


Je možné ho pripojiť do štandardného USB portu alebo do smartphonu s micro. Větráček k mobilu vás rozhodně společně s dostatečným pitným. Kingston MobileLite GUSB 3. V parních letních dnech byste dali cokoliv za trochu osvěžení.

Dopřejte si svobodné osvěžení kdekoliv jen budete chtít. Proto Vám představujeme tento šikovný větráček na micro USB , který je známý také jako. Osvěžte se během horkých letních dnů kdekoliv a kdykoliv. Ideální pomocník do horkých letních dnů, který se vejde do kapsy. Jedná se o praktický mcro usb větráček s velmi nízkou . Micro USB VĚTRÁČEK - modrý.


Po pripojení do USB portu okamžite použiteľný. Ochlaďte se během parných letních dnů díky přenosnému větráčku, který jednoduše zapojíte do mobilního telefonu či powerbanky. Milovníci všemožných vychytávek pro mobilní telefon pozor!


USB ventilátory ARCTIC AKASA Gembird SPEED LINK a další. Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem. Jednoduše větráček zapojíte do micro USB vstupu pro nabíjecí kabel a svěží vánek vzduchu vás v mžiku začne ovívat. Typhoon) mini větráček USB, microUSB , Lightning bílá. Nabízíme náhradní baterie pro mobilní telefony a ostatní mobilní příslušenství.


Chcete se osvěžit za horkých letních dní a nechcete nosit s sebou velký a těžký větrák? USB větráček pro telefony s micro USB konektorem. Tento stačí jen připojit do telefonu.


Osvěžující větráček - celosvětový hit letošního léta je tu! Stačí pouze zasunout do chytrého konektoru micro USB na zařízení Samsung LG a další.

Chtěl bych vetráček který bych mohl strčit do svého mobilu který má android. OTG kabel(udělá z micro usb v telefonu normální USB konektor) a do něj .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky