pondělí 19. října 2015

Expanzomat 35 l

CIMM expanzomat ERE CE , - 7l , tlak - bar expanzní nádoba tlaková - CIMM expanzomat ERE CE 35l s membránou 5bar úchyty expanzní nádoba . CIMM expanzomat ERE 8l - l , tlak - bar expanzní nádoba tlaková - CIMM expanzomat ERE 8l s membránou 4bar expanzní nádoba tlaková. CIMM ERE CE litrů, bar ( expanzomat CIMM ERE CE 35l ). Reflex kohout pro expanzomat MK 1. Tlakové expanzní nádoby mohou být využívány ve všech typech systémů ústředního vytápění.

Další produkty v kategorii . Expanzní nádoby s pevnou membránou. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu.


Použití: systémy vytápění a chladící okruhy. Dobrý den, jak a kdy mám zkontrolovat tlak v expanzomatu ? Tlakové nádoby použitelné pro vodárny a topné systémy.

Na tento tlak je nutno upravit tlak ve vaku expanzomatu. Tento návod platí pro expanzomaty vyráběné v DUKLA CZ,s. Trutnov dle schválené dokumentace. EXPANZNÍ NÁDOBY MEMBRÁNOVÉ TOPENÁŘSKÉ.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Maximální pracovní přetlak do bar. Naše cena bez DPH, 89- Kč. B objem - l , průměr 3mm, hmotnost kg ks.


Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. Technické parametre: - Objem tlakovej nádoby - ( l ) - Max. Doporučený způsob připojení expanzní nádoby (do litrů):.


Mimo jiné se odpustí vzduch z expanzomatu na přetlak p1= 7O kPa a na manometr se zaznamená . C, tlak bar, použití pro topné soustavy a soustavy chladící vody - bílá. V katalogu nemáme podrobnější informace o expanzomat l.

Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech. B 3objem - l , průměr 2mm, . Jej úlohou je absorbovať rozťažnosť vody v . Aquatrading expanzní nádoba 35L červená, VRexpanzomat -VR35. Výška 4mm Průměr 3mm Max. Membránové expanzní nádoby CIMM pro ÚT. Tlaková expanzní nádoba pro topné a chladicí soustavy, zalisovaná, nevyměnitelná membrána.


Nádoba s vyměnitelným vakem, max. Prodávám expanzomat litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky