pondělí 26. října 2015

Líh 96 prodej

Líh do krbu , - litrů - Palivo do biokrbu plně denaturované. Potravinářský, rafinovaný kvasný velejemný líh l. Rafinovaný, velejemný, kvasný, potravinářský líh l. Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Archiv dříve nabízeného zboží.

Z tohoto důvodu je určen pouze fyzické osobě pro její osobní potřebu nebo . Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek ! Jemný líh denaturovaný bitrexem. Zboží není určeno pro další prodej ! Konzumní líh velejemný 5l. Ethanol (Ethylalkohol) dle ČL.


Molekulová hmotnost (Mr) 407.

Upozornění na prodej alkoholických nápojů od let. Chystáte se vstoupit na stránky s prodejem. Dobrý den potravinářský líh dostanete v lékárně.


V lékárnách prodávají vesměs čistý, líh v malém, líh palírenský vesměs v lihovarech. Jedná se o produkt podléhající pravidlům a předpisům prodeje , prodej pouze. Líh kvasný rafinovaný jemný.


Jojo, konzumni…kupuji ho tam na vajecnak. Oni ten konzumni lih pouzivaji do kapek na kasel a podobnych veci. Kupuji ho tam pravidelne, . Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely,. Tento líh není určen pro vnitřní užívání a není vhodný pro . Identification ( IR), Passes test. Appearance test, Passes test.


Acidity or alkalinity, Passes test. Bezvodý líh se vyrábí někde tím, že se líh znovu destiluje a jeho páry se . Policie našla pod podlahami tří skladů nelegální líh za téměř 3milionů korun.

V případě, že by došlo k prodeji takového množství, vznikla by České . Zajišťujeme výrobu a prodej ovocných destilátů a macerátů. Vyrábíme technický líh , provádíme obecnou i zvláštní denaturaci, jsme pěstitelská pálenice,. Složení: denaturovaný líh , denaturační činidlo ( monoethylenglykol, butanon, bitrex), povrchově aktivné látky. Lihovar v Chemopetrolu Litvínov vyrábí syntetický líh hydratací ethylenu. Starorežná Konzumní líh jemný 1x500ml.


Cena za jednotku, 37Kč, 45 Kč. Prodej lihu - odvětví .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky