čtvrtek 18. května 2017

Ohřívač vody tatramat 5l

Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského. Malé elektrické beztlakové ohřívače vody. Malý elektrický závěsný beztlakový ohřívač vody. W VxŠxH x 2x 2cm. Elektrické zásobníkové beztlakové ohřívače vody jsou určeny na přípravu . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hledáte sortiment Ohřívač elektrický? Zajímá vás Ohřívač elektrický zásobníkový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, určený pro svislou instalaci. Ohřívač EO 9je beztlakový ohřívač vody s plastovou nádrží s provozním tlakem MPa pro jedno odběrné. TO ohřívač vody elektrický tlakový spodní TO IN, 5l ,2kW.


Plně funkční elektricky průtokový ohřívač vody na 220V, vhodný do kuchyně ,chata, chalupa. Archiv Podobné Vyberte si ohřívač vody vhodný pro vaši domácnost. Bojler beztlakový, objem 5l , objem 390x256x213mm, nastavení teploty vody v ohřívači až do 75°C, přívod pouze k jednomu vývodu, montáž nad.


TATRAMAT EOV 1Trend - Bojler. Wterm FDN 5DP zásobníkový ohřívač na 5l s beztlakou stojánkovou. Ohřívače beztlakové se používají výhradně pro lokální ohřev vody na.


Série malých ohřivačů EO v objemech a litrů je určená na přípravu teplé vody k různým potřebám současnosti. Díky vynikající vyváženosti mezi . EOV 8 EOV 12 EOV 15 EOV 8 EOV 121. Tatramat EOV 1Trend bílý. Vhodné umístit nad i pod umyvadlo. Nádoba, nádrž na vodu 250L.


Su aj bojlery alebo l. Vyberte si z širokého výběru ohřívačů vody - elektrické ohřívače, plynové nebo kombinované?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky