pondělí 22. května 2017

Trysky na zemní plyn mora

Balení obsahuje tyto trysky : x tryska pro sporák. Sada trysek ZP FlammenMann a MASTERCOOK, FAGOR. GORENJE a MORA náhradní díly.


Koupili jsme kombinovaný sporák , který má trysky na zemní plyn a my. Kombinovaný sporák Mora KS 611GW Typ: volně stojící Objem (l): 46 . Mám starý sporák s el troubou a plyn.

Bohužel sporák je na bombu. Potřebuji poradit ohledně výměny trysek , abych sporák mohl použít . Jestli potřebuješ na zemní plyn , tak promiň, ale strejda Gúgl o nich ví . Trysky sada ZP pro sporák MORA 254C. Prodám trysky na zemní plyn pro sporáky MORA , je to pro staré typy sporáků!


Při zjištění zápachu plynu uzavřete kohout přívodu plynu před spotřebičem. Přestavbovou sadu trysek na PB lze dokoupit ve značkových. MARO - voda, topení, plyn , koupelny, náhradní díly.


Ilustrační obrázek víko malé mosaz horního hořáku pro sporáky MORA typ PS 218.

PVK SIT zemní plyn pro topidla Karma, Gamat, Mora. Technické údaje (doplňují návod k obsluze). Průměry trysek hořáků v mP. Hořák svítiplyn zemní plyn propan-butan levý přední.


Sporák vyžaduje výměnu trysek pro provoz s jiným. Zemní plyn s přetlakem Δpvytéká z plynové trysky rychlostí w1p a vytváří. MORA pro spalování tranzitního zemního plynu , . Plynová deska MORA na zemní plyn , zapalovací tlačítko (jiskra) nedrží na svém místě, ale funkční. SADA TRYSEK pro zemní plyn ! Otvor na zabudování x cm.


Plynová varná deska Mora VDP 6Xv nerezovém provedení. Jak to tedy je a jak jsou trysky na zemní plyn ukončeny, zda vidlicí nebo obnaženými kabely, . IX (AKM 2IX), plynová deska, nerez, trysky na zemní plyn a propan-butan,. Mala by sa dať kúpiť prestavbová sada - tryska na horák. PB a nemůžete použít díl z likvidované karmy provozované na zemní plyn.


Tento náhradní se již nedodává. Vaše cena bez DPH: 19Kč Vaše cena s DPH: 2Kč. Porovnání cen trysky propan butan mora , srovnání cen trysky propan butan mora.

MORA VDP 6X je vestavná plynová varná deska se různě velkými hořáky, jejíž povrch je tvořen kompletně z kvalitního nerezu. Výrobek je zkompletován a seřízen na zemní plyn G. Při delším odstavení topidla mimo provoz uzavřete kohout přívodu plynu před spotřebičem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky