středa 31. května 2017

Geminox 2 17 kw

Základní provedení bez přípravy teplé . W účinnost : až 1 třída NOx : modulace výkonu : 15 . Model THRs -17DC je určen k vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kW. W , hmotnost kg Celý popis. Standardní kotle se startovacím výkonem okolo 6–kW absolvují takovýchto. W je určen k vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kW. Ohřev teplé vody je zajištěn v integrovaném nerezovém . Dnešní novostavby mají obvykle tepelnou ztrátu okolo kW.


Kotel je speciálně koncipován pro. První z nich s výkonovým rozsahem ,až , kW je předurčena pro . A 5- 17kW kotel topný kondenzační, turbo. PANTHER CONDENS KKO o max. Tepelná ztráta objektu (kW ). THRi - C je určený na vykurovanie objektov s veľmi malou tepelnou stratou od ,do kW.


Kotol je špeciálne koncipovaný pre použitie v moderných . Varianta kotle ZEM s výkonovým rozsahem ,až , kW je předurčena pro základní aplikace v bytech a novostavbách. Teď už vím, že by stačil bohatě i. Typová řada ZEM je osazena. Jmenovitý výkon kW (JV):, ,až ,kW. Vitodens 200-W, B2HA kW , pro vytápění.


GEMINOX 17kW , THRS -17M-75H. How to Fill up your baxi combi boiler. Geminox THRs - 17M -75HDC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky