úterý 30. května 2017

Termíny revizí elektro

Tabulky s termíny revizí pro různá prostředí a způsob používání elektrického zařízení. Termíny , do kterých je potřeba revizi provést, se u různých typů zařízení liší. Proto jsme pro Vás připravili přehledné tabulky, kde naleznete lhůty pro provádění kontrol a revizí.


V horním menu vyberte požadovaný . Lhůty revizí a kontrol hromosvodů podle příslušných norem.

Seznamte se se stručným přehledem lhůt pravidelných revizí. Lhůty pravidelných revizí podle působení vnějších vlivů: . Stanovené termíny provádění revize elektro - lhůty revizí elektroinstalace. Elektrorevize se provádějí v pravidelných termínech.


Norma předběhla dobu v tom, že umožňuje lhůty pravidelných revizí. Revize elektro , hromosvody, elektrické spotřebiče, lhůty revizí , termíny revizí. Tím se v podstatě ukazuje, že elektrotechnik, tj.


Předepsané termíny revizí (aktuální verze).

Dle potřeby lze některé z uvedených typů kombinovat, např. Pravidelné elektro revize jsou samozřejmě prováděny, ale provádět . V objektu se můžeme setkat s termíny revize elektroinstalace, které nejsou stejné. V rámci fakulty jsou termíny revizí stanoveny revizním technikem dle. LHŮTY revizí jsou různé a pohybují se od jednoho roku do let, v závislosti na umístění el. Nabízíme provedení revizi hromosvodů.


AH-5Revizní lhůta elektrické instalace domova pro seniory 21. Tato revize neřeší elektrické spotřebiče připojené vidlicí do zásuvky ani hromosvody. Provádíme elektrorevize požadované firmou ČEZ . Následující termíny pravidelných revizí evidujeme a zákazníkům hlídáme.


Evidujeme a ukládáme údaje z provedených elektro revizí. Termíny revizí Vám rádi zdělíme, neváhejte nás kontaktovat. Hlídáme tak za Vás termíny vypršení těchto revizí a včas Vás informuje o nutnosti provedení další . Dále revize NO, přenosných spotřebičů a nářadí, hlídání termínů a záznam změn.


Revize vyhrazených elektrických zařízení, instalací, přístrojů, spotřebičů, nářadí, správa a výstavba počítačových a telekomunikačních sítí, internetové aplikace, . Konkrétní termín nadcházející revize nebo kontroly, je vždy uveden v předešlé.

Povinnost provádět revize na elektro rozvodech a zařízeních vyplývá opět z . Jako příklad bych uvedl rezort dopravy, kdy jsou lhůty revizí určených technických zařízení dány vyhláškou č. Například revize komínu je třeba dle zákona provádět 1x za rok. Pokud si nejste jisti, po jaké době je třeba revize opakovat, nahlédněte do naší tabulky s termíny. Praze v předepsaných termínech. Termíny pravidelných revizí budeme hlídat a včas Vás budeme kontaktovat, abychom.


Po dohodě odstraníme závady zjištěné při revizi elektro nebo zajistíme . Lhůta pro provedení pravidelné revize se stanoví z. Výjimečně se připouští odstranění drobných záva které neohrožují bezpečnost, do určitého stanoveného termínu. Kdo má odpovědnost za zařízení a instalaci? Provádění nových, pravidelných elektro revizí do 1kV. Revize rodinných domů, bytů, … Revize veřejných osvětlení. Spotřebiče a stroje a lhůty na provádění revizí.


A) Definice a lhůty revizí spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky