pondělí 15. května 2017

Revize elektro cena

REVIZE ELEKTRO CENA - CENÍK. Ceník elektro revizíních činností. Menší objekty (garáže, dílny, chaty), od 5Kč. Kompletní cenová nabídka elektrorevizí je vypracována většinou až po osobní návštěvě místa revize a zhodnocení stavu elektroinstalace a elektrických zařízení.


Provedení revize 3f přípojky. Elektrická přípojka pro objekt.

Přibližný ceník za některé typické práce. Závazná cenová nabídka jen po shlédnutí dokumentace nebo prohlídky na místě. Plošina Multicar - pracovní dny.


Byty - elektroinstalace , elektrorozvaděče, elektro od 80-Kč. Nízké ceny revizí elektrospotřebičů , elektroinstalací, hromosvodů. Smluvní údržba - Outsourcing.


Cena se odvíjí od náročnosti, rozsahu, stavu a připravenosti revidovaného elektrického zařízení. Hodinová sazba: u prací spojených s revizí elektrického .

Neznamená to ale, že bez dokumentace revize provést nelze. Prodáváte dům bez revizní zprávy elektro ? Předkládáme ceníky řemeslných prací - revize elektro a hromosvodů, elektroinstalační práce, zhotovení hromosvodu, stavební dohled. Revize elektro nářadí,spotřebičů a hromosvodů elektrických zařízení instalace.


Ceny revize elektroinstalací i revize plynových instalací uvedené v podrubrikách jsou pouze orientační a bez DPH. Cenový pohyb u každé revize je. Provádím revize elektrických zařízení a hromosvodů, instalace a opravy elektrozařízení, elektroinstalace. Je nutné si uvědomit, že cena revize elektroinstalace se skládá z dopravy ( osobní automobil), prohlídky rozváděčů, rozvodnic, identifikace prvků v nich . Každý vlastník objektu musí provádět revize elektro , pokud nějakým vhodným způsobem nepřenese tuto povinnost na případného nájemce. Nabízíme profesionální provedení elektro revize Vašich elektro -spotřebičů nebo hromosvodu.


Cena revize elektrické instalace se nedá dopředu zcela přesně určit. Ceny elektro revizí se nedají určit paušálně. Jedná se o druh revize elektro zařízení převážně pro firemní využití. Ceny jednotlivých revizí se odvíjejí od počtu a typu úkonů při revizi. Uvedené ceny elektro revizí jsou smluvní.


Při pravidelné a dlouhodobé spolupráci . Odvíjí se od rozsahu, obtížnosti a objemu prováděné elektro revize. Cena za revizi spotřebiče, nářadí.

Provádíme revize elektro , revize elektrických spotřebičů, elektrospotřebičů , ručního přenosného nářadí, elektroinstalace , hromosvodů. Vážení dostali jsme tuto cenou nabídku elektro revizí udajně prováděnou. Větší objekt (více rozvaděčů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky