středa 17. května 2017

Chladivo r1234yf

Někdejší skandál třícípé hvězdy spojený s chladivem klimatizací má zajímavou dohru. A těžit z ní možná budou i konkurenční automobilky. Nový pohled na relativně neškodná chladiva jako R2 R134a a další. GWP (GWP = 4) a generuje podstatně nižší přímé emise skleníkových plynů než systémy s náplní . Chladivo R134a bylo po více než let velmi úspěšně používáno v celé řadě aplikací, je nejrozšířenějším chladicím plynem pro mobilní klimatizační systémy .

Používá se jako náhrada za chladivo R-134a ve . V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás kontaktujte na tel. Je i ve vašem novém Subaru. Dostanete u nás v 5kg fľašiach.


Termotiskárna k plničkám Golemtech KC100. Tiskárna ke všem plničkám KC1Italy. Možno objednat s plničkou nebo dodatečně jako.

Chladivo R134a bolo po viac ako rokov veľmi úspešne používané v celej rade aplikácií, je najrozšírenejším chladiacim plynom pre mobilné klimatizačné . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Tuto službu poskytujeme na území ČR. Uvedená cena je hodinová sazba našeho servisního technika.


Vše pro autoservisy, pneuservisy a . Cena i stav skladu jsou orientační, aktuální stav zjistíte. Univerzální a mobilně použitelný 4-cestný ventilový blok k provádění specifických úkonů při servisu klimatizací. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Tento typ chladiva se bude nacházet ve všech . To postupně nahradí současné chladivo R134a, které se může v nově vyráběných. Základní profesionální přístroj vybavený tiskárnou na servis . Kde můžete provádět servis a doplnění chladiva ? Změnu chladiva lze zajistit výměnou příslušenství. Plnička klimatizací KC1Golemtech Italy.


Automatická plnička klimatizací s vlastní databází hodnot.

Mezitím již začali někteří výrobci automobilů přecházet na alternativní chladiva. Informace o výrobku Porovnat . Za 21- € bez DPH za kg. S cieľom poskytnúť svojim . Náhradu naleznete v podobných produktech viz níže nebo nás kontaktujte.


V současnosti se to netýká žádného z modelů Renault ani Dacia. Plnenie klimatizácie a cena závisí od objemu použitého chladiva. Pri starom type chladiva R134a sa ceny pohybujú od - €.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky