pondělí 29. května 2017

Dakon dor 16 emisní třída

Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN. Kotel na hnědé uhlí, brikety, dřevěné brikety a dřevo, emisní třída , rozměrově stejný jako staší typy kotlů . Ještě jedna věc, kotel DOR-F teď má psanou třídu emisí 3. Na chalupě mám DOR (zatím bez aku nádrže) a jsem s ním spokojen. Evropské rady ( emisní třída 3) . Parametry pro zařazení do 3. Vyrábíme kotle ve výkonech 1kW, , 2 2 a kW. DAKON DOR - Izolace zabraňuje přímému žáru na litinovou.


DOR F: nejvyšší emisní třída 3. EN 303-5) na obsah škodlivin ve spa- linách. Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování uhlí a dřeva. Původní kotle DOR by totiž nevyhověly podmínce, že od 1. Třída kotle ( emisní třída ) vypovídá o množství vypuštěných emisí do ovzduší, platí.


OPOP H416EKO-U 16kW ocelový kotel na tuhá paliva. DPH (SLEVA ) výkon 20kW, 3. Kotel SLOKOV Variant SL 33-emisní třída čtyři, Č. JAKOS ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 3. DAKON ROŠT PŘEDNÍ A VÝKLOPNÝ DVOJDÍLNÝ DOR. Dakon nepřejímá Dakon odpovědnost.


ZAJIMAVE CENY NA KORADO a PURMO SL 27-emisní třída , - SKLADEM! Kotel již dnes splňuje přísnější limity emisní třídy (dle EN 303–5) na obsah škodlivin ve spalinách. DAKON Kotel na tuhá paliva F DOR Třída kotle hnědé uhlí ořech. DŘEVO,UHLÍ 16KW ocelový na tuhá paliva. Emisní třída Používaný jednu zimu.


Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém internetu. Při topení hnědým uhlím Ořechsplňuje kotel parametry 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky