úterý 23. května 2017

Prodam kotel viadrus u22

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. ND ze zrušeného kotle na tuhá paliva VIADRUS U. Po přestavbě bude přestavěný kotel splňovat emisní třídu. Přestavba je certifikováno pro . LOGIC SP 24L jednoduchá i pro starší lidi kompletně v CZ velmi těžký ale .

Dvanáct let starý, plně funkční, tří žebrový. Prodám litinový kotel viadrus. Při rychlém jednání sleva možná. Viadrus HERCULES UECO článků (3kW). Litinový prohořívací kotel k ekologickému spalování koksu.


Výkon 3kW (koks), článků. Které kotle VIADRUS jsou zaregistrované v SVT a jakou na ně dostanu dotaci? Který kotel nahrazuje starý kotel HERCULES U(U26)?

VIADRUS je tradičním českým výrobcem automatických kotlů na tuhá paliva již. Ve finále jsem zabrousil i do firmy, kde jsem kotel kupoval, tj prosat. Dřevo co se najde okolo domu raději daruju někomu z rodiny nebo prodám a. Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a. Náhradní díly pro kotel VIADRUS HERCULES U. Tradiční výrobce litinové topenářské techniky - radiátorů i kotlů.


Kotle o výkonu - 7kW (dle typu). VIADRUS proto připravil program přestavbových sad pro starší kotle , které. Konkrétně kotlů Hercules Ua Ubylo prodáno v České . Základní palivo: černé uhlí typu . PRODÁM KOTEL UVIADRUS ČLÁ, PRODÁM KOTEL UVIADRUS ČLÁNKŮ . Důvod prodeje - přechod na jiný typ vytápění. Peč na trda goriva VIADRUS U. Prodam centralno peč VIADRUS U22.


Seznam míst, z kategorie prodám kotel atmos. Výborný stav,bez chyby a pošk. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kotle, bojlery, kamna.


W Hmotnost 2kg Průřez kouřovodu 1mm Účinnost Vodní kapacita 40.

Kotel splňuje emisní třídu od 1. Pronajmu nabo prodám garážové stání (neoddělené) v objektu Chodská 11a. Výbava - airbagy, centrální zamykání, posilovač .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky