pátek 2. června 2017

Krb anglicky

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Anglický slovník (česko- anglický slovník). Pro český výraz krb bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 22). Ringier Axel Springer Slovakia, a. Preklad „ krb “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

Slovo „ krb “ nebylo v anglicko -českém slovníku nalezeno. Měli jste na mysli: kerb, kerf, Karp nebo Kirby? Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „domácí krb “ – anglicko-český slovník a vyhledávač anglických překladů.


Tak jako kdysi anglické a holandské krby se i tyto současné často zasouvají do zdí (obr. 66). To však neznamená, že musí mít klasické portály, jako mívají . Prý to není ani tak drama od kuchyňského dřezu, jako spíš selanka od rodinného krbu.


Odpověď na co je krb anglicky v tomto křížovkářském slovníku. Krb je vytvořen jako kamenný portál v anglickém stylu. Stavba krbu je začleněna do knihovny a topeniště, které je zde použito, je od německého výrobce .

Tematické anglické fráze a slovíčka na Vánoce! Nechte se inspirovat fotogalerií krbů a vyberte si ten pravý pro Vás. Domácí pohodu vykouzlí nejlépe teplo rodinného krbu. Dopřejte si relax se svými blízkými . Krb má a měl své tradiční místo v domě, dodnes v anglicky mluvících zemích udržován zvyk věšet ponožku na krb o Vánočních svátcích, protože Santa Claus se . Rustikální krb na anglický způsob . V poslední době jsem se několikrát přistihla, že se divím, že je pro některé lidi převapující, že může být klasický krb anglický otevřený krb na plyn. Dobře, máme Hearth, anglicky krb.


Jak ten ale s tím vším souvisí? Krbová kamna, krbové vložky a designové krby Romotop. Precizní design krbových kamen, krbových vložek a designových krbů Romotop představuje . I když jsou otevřené krby tradičnější a dodnes je vidíme ve většině anglických domů, jen málokdy jsou skutečně . Konzervativně laděný obývák, jemuž vévodí krásný krb , je řešení, které vám . Teplovodní krby Aquador se těší spokojenosti tisíce zákzaníků již téměř let. Zahradní krb z Labského pískovce vytvořený pro pořádání firemních akcí. Celý projekt doplňuje komfortní anglická dlažba.


Typickými rysy jsou krb , mohutné křeslo, vlněný plé šálek čaje a dřevěná podlaha. Víte, že slovo kamna vzniklo buď od praslovanského slova kamy kámen, původně kamenné ohniště nebo z italského camino krb ? Rychlý překlad slova krb do angličtiny, výslovnost, tvary a příklady užití.

Posedět s přáteli či rodinou u plápolajícího krbu patří k příjemným chvílím v každodenním shonu. V anglicky mluvících zemích si domy či byty bez krbu. Když pak vidíme záběry z anglických či francouzských zámků a . Aquaflam, Aquaflam VARIO, Masterflamme a HS Flamingo. V domě je vidět jeho obliba anglických krbů , květinových vzorů a italských doplňků interiéru. Nick poté postavil krb a dřevěné obložení.


Typickým prvkem anglických interiérů je také fungující keramický krb , . Klasické biokrby jsou největší volně stojící biokrby od firmy KRATKI. Najdete zde modelů, které věrně imitují klasické krby anglického stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky