středa 22. listopadu 2017

Krbová kamna průhledová

Oboustranné krbové vložky – s oblibou používané v případě, kdy má uživatel možnost krbovou vložku obsluhovat z chodby nebo technické místnosti – krbová. Průhledová krbová vložka Romotop nové generace s úsporným spalováním a moderním designem. Poznejte výhody a specifika oboustranných krbů a krbů se zadním přikládáním.


ROMOTOP s průhledovým prosklením. Speciální systém vedení spalin DOUBLE SPIN a centrální přívod vzduchu.

Kratki Oliwia kW teplovzdušná krbová vložka - průhledová. Kratki Zuzia kW teplovzdušná krbová vložka . Jmenovitý výkon celkový: kW. Rošty obdélníkové a kulaté, náhradní rošty pro kamna , litinová dvířka plná i prosklená. Krbová vložka Aquatic WH 75.


Teplovodní krbová vložka OLIWIA je velká vložka s průhledovým sklem s výkonem pro výměník. Twin Aquatic – krbová vložka s výměníkem.

Celkový regulovatelný výkon: - kW. Scandia, průhledová - litinová krbová kamna. PRŮHLEDOVÁ KAMNA FORTUNA Tak jak je unikátní tento výrobek z venku, to samé je i uvnitř.


Celá základní konstrukce je svařena z oceli o síle 5mm. Plná či prosklená oboustranná krbová dvířka (zadní přikládání) jsou většinou umístěné do. Vždy se dvěma skly a otevíracími nebo výsuvnými dvířky pro průhledovou variantu . KRATKI Teplovzdušná krbová vložka . Detailní popis Romotop HEAT T 2g 70. Kvalitní krbová vložka od značkového výrobce Romotop, s klasickým otevíráním a . MAXIMÁLNÍ POUŽITÍ ENERGIE Maximální využití tepla díky hustě umístěným chladičům a stěnám pece vyrobené z vysoce kvalitní litiny o tloušťce mm.


Oboje dveře se otevírají do strany. Regulace hoření z obou stran. Roštové topeniště vyložené Carconem.


Litinová krbová kamna oválného tvaru díky průhledové variantě dodají vaší místnosti nový rozměr. Výkonná kamna s jmenovitým výkonem kW jsou vhodná pro .

Kamna jsou vyrobená z kvalitní litiny a zaujmou svým designem. Ovládání primárního i sekundárního přívodu vzduchu umožní snadnou regulaci výkonu. CO: hmotnost: 1kg . Její hlavní předností je možnost pohledu na plápolající oheň ze dvou místností.


KENIA D - krbová vložka průhledová. Vysoce kvalitní široká krbová vložka průhledová s velkým topeništěm v moderním designu od španělského výrobce . Produkt ja zařazen v následujících kategoriích. S BE hranatá krbová kamna (komora), šířka cm.


S BE hranatá krbová kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky