čtvrtek 16. listopadu 2017

Elektrický krouhač zeleniny

Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu ,. Hledáte elektricky krajec zeleniny? Orion UH kleště na krájení zeleniny.


Krouhač zeleniny ZK-50-N Red Fox nerezový.

Elektrická struhadla Sencor Tefal CLATRONIC Redmond a další. Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Velký otvor s rukojetí pro vložení velkých kousků . Ty nejlepší sekáčky, krouhače nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! CL - krouhač zeleniny Robot Coupe. Zpracovává syrovou zeleninu.


Mám mlýnek na maso Moulinex, je tam i krouhač zeleniny.

Krouhám i zelí na salát, jsou z toho takové jemné . Profi přístroj, výborná italská kvalita, super cena! Velkokuchyňské elektrické struhadlo na sýry a krouhač zeleniny. Kráječe a krouhače jsou ideálním pomocníkem na rychlé porcování ovoce, zeleniny , sýrů, knedlíků, chleba a dalších surovin.


Náš šéfkuchař Hermann Salzer představil typ elektrického krouhače zeleniny Robot Coupe CL5 který je vhodný pro středně velké provozy s . Kráječ zeleniny z leštěného hliníku na krouhání zeleniny , ovoce na plátky rovné i vlnité, nudličky nebo hranolky atd. Kráječ ECG EK 1vám pomůže s krájením pečiva, salámů, sýrů, zeleniny a . Hodinový výkon až 3kg podle druhu použitého disku. Kompaktní mlýnek na maso, který opravdu dokáže pomoct s přípravou různých receptů na masové pokrmy, ale také salátů díky nástavci na . GParmino Chef Údržba je snadná, struhadlo je komplet rozložitelné na zeleninu , ořechy.


KROUHAČ ZELENINY CL BISTRO. Univerzální a výkonné krouhače zeleniny a sýrů, kterými docílíte požadované velikosti, ,tloušťky, tvaru a hrubosti zpracovávaných surovin. Profesionální kráječ zeleniny Sirman TMinox.


Jejich použití je vhodné všude tam, kde je nabízen větší . Přístroj má kompaktní rozměry a díky tomu se vejde . Bamix SliceSy krouhač na maso a zeleninu , černý.

RG-1je navržen tak, aby vyhovoval provozům s menším objemem, ale i těm, kteří potřebují sílu velkého . Mohutný velký krouhač vyrobený z nerez plechu cena včetně kotouče na zelí násypka velikosti cca x . Na ovoce i zeleninu – existují také speciální kráječe na určité druhy ovoce,. Abyste mohli vyměnit krouhací kotouč, je třeba překonat bezpečnostní záklopku, . Nabízíme kvalitní ruční či elektrická struhadla na zeleninu. Jedná se o kráječ, mandolínu a krouhač a struhadlo v jednom, takže s ním rychle a snadno . Náhradní čepel na kostičkovač zeleniny - x cm.


Se svými pěti nástavci zvládá bez problémů krájení, strouhání i krouhání a díky vlastnímu motoru podstatně urychlí běžné kuchyňské činnosti. Slouží ke strouhání a krájení kořenové i jiné zeleniny , brambor , cibule, . Umožňuje strouhat, plátkovat a kostičkovat. Kráječe jsou vhodné na krájení chleba, zeleniny , sýrů, uzenin či vajec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky