pátek 24. listopadu 2017

Zásuvka na prodlužovací kabel

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . V sortimentu máme jednoduché prodlužovací přívody i navijáky, tzv. Bubnové přívody nabízíme buď jako gumové prodlužovací kabely na bubnu nebo. Gumová zásuvka pro pohyblivý prodlužovací přívod.


Je určena k připojení elektrických zařízení kde je vyžadován vyšší stupeň krytí (i v exteriéru). Název výrobce PremiumCord Kód produktu 070- 282 .

Napájecí kabel prodlužovací na bubnu,zásuvka s tepelnou pojistkou, vodič ( PVC) . Zásuvka pro prodlužovací kabel , bílá. Elektronky a příslušenství. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Prodlužovací přívody, rozdvojky, kabelové vidlice a zásuvky , vypínače. Kabel prodlužovací na bubnu EMOS 4x zásuvka , 50m, neopren černá. V případě, že potřebujete natáhnout kabel na delší vzdálenost a chcete se ubránit zamotávání kabelu, použijte prodlužovací kabel namotaný na bubnu.


Typ kabelu : Napájecí, Z konektoru: 230V, Do konektoru: 230V. Slouží k připojení elektrických spotřebičů do zásuvky pevné .

Snadno zapojíte více spotřebičů . Praktický prodlužovací kabel v bílém provedení. Ideální pro prodloužení napájecích euro kabelů. Výrobek je opatřen třemi zásuvkami , metr a půl dlouhým kabelem, . Tento praktický prodlužovací kabel využijete ať už doma nebo v kanceláři.


Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Velmi kvalitní a bezpečný prodlužovací venkovní vodotěsný IPkabel který se používá k prodloužení elektrického přívodu na místo, kde již nedosáhnete . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Je možné zapojit 2-prodlužovačky ( prodlužovací kabel se zásuvky ) do rozdvojky a aby to bylo bezpečné?


Dočetl jsem se, že zapojovat . Pokud máte sítovou zásuvku daleko od zařízení, které potřebujete napájet je prodlužovací kabel snad jediné a nejlevnější řešení. Flexošňury se vyrábějí také. Třížílový kabel je pokryt PVC vrstvou a lze jej použít v . Gumový prodlužovací kabel na bubnu . E-shop s elektro zásuvkami a příslušenstvím. Výsuvné zásuvky , prodlužovací , zásuvkové bloky a další.


Vhodný pro maximální zátěž A max.

Přepravní hmotnost: mDélka kabelu: Podobné produkty . Buď je příliš daleko, nebo je přívodní kabel od . Technické parametry:Pracovní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky