středa 15. listopadu 2017

Keramické pece kittec

Akce: keramická pec KITTEC CB 1S Special 59. Rozdělení keramických pecí KITTEC CB Studio- line . Poklopové pece řady studioline, teplota výpalu až. Vyžádejte si naší konkrétní cenovou nabídku.


Nově přijímáme objednávky na pece Kittec vyrobené speciálně pro firmu Propec v nadstandartním vybavení. Pec na keramiku CB plus, výrobce: Kittec, .

Nejlepší výběr keramických pecí Kittec a Nabertherm na českém trhu. Využijte výhodného nákupu a DOPRAVY ZDARMA. Funkční design, kvalitní použité materiály, široká možnost konfigurace pece podle potřeb a vynikající cena činí z poklopových pecí řady CB ideální volbu pro.


Obchodní zastupení pro keramické vypalovací pece a stroje KITTEC - prodej a servis kompletního sortimentu - naceníme a dodáme jakýkoliv typ pece a zařízení. Vypaľovacie pece KITTEC CB Studio Line sú zotovéné v malých sériach a ponúkajú vynikajúci pomer ceny a výkonu. Táto séria je redesignom neobyčajne. Pece na vypalování keramiky KITTEC jsou vyráběny malosériově.


Tyto pece jsou ručně montovány stejně jako ručně navíjené speciálně vypočítané spirály z . Pořídit si keramickou vypalovací pec už není tak nemožné.

S firmou Kittec jsme připravili jedinečnou nabídku. Barvy na keramiku (sklo,porcelán) 150°C Smalty (plotýnková technika). Akce - slevy až na všechny typy hobby pecí Kittec.


Skladem aktuálně všechny pece o obsahu CB až CB 200. Vyrábíme a prodáváme pece pro vypalování keramiky. Nabízíme elektrické, plynové, komorové, poklopové či laboratorní pece na fusing. NA OBJEDNÁVKU CB studio line ,max.


Včetně regulátoru TC 4 max. Keramická pec KITTEC X -LINE. Od pece CBCBPlus se liší . Představení německého výrobce regulátorů Bentrup Instruments.


Známé regulátory TC 4 TC 6 TC 8 TC 505. Komorová keramická pec KITTEC CBN PLUS- Studio Line Vonkajšie rozmery: š. Leoš Sikora, dodávka vypalovací keramické pece KITTEC CB 2vč. Píky 13A, příspěvková organizace, dodávka vypalovací keramické pece KITTEC CB 2vč. Vypalovací pece - keramick pec kittec cb 4 nabídky - prodám, prodej, inzerce.


NOVÁ pec na keramiku KITTEC CB 85. Pec je vybavena regulátorem TC(programů), včetně zakládacího setu (proklady, sloupky, kaolin,).

Regulátor teploty pro plynovou pec KITTEC CG 150. CStandartný regulator bez príplatku - TC44Príplatok za regulator TC- 60€ Príplatok za . C, záruka roky Na zvláštní přání zákazníka u pecí značených S lze po . Poptávám nové topné spirály pro keramickou pec KITTEC CB Studio Line typ CB -100. Efektivní keramika v AC dílnách - podpořeno divokou kartou burzy filantropie.


Parametry keramické vypalovací pece Kittec CB 66.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky