úterý 14. listopadu 2017

Masážní potah na sedadlo

Masážní autopotah kuličky - černé. Potah zpříjemňuje svou vzdušností. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel.


Komfortní vyhřívaný potah na sedadlo pro zdravé a ergonomické sezení s uhlíkovým potahem pro pohlcení pachu a vlhkosti. Magnety jsou uloženy v sedadlové i opěradlové části .

Prémiový kuličkový potah na sedadla pro masáž a odvětrávání během jízdy. Univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Carpoint je vyroben z příjemného semiše a dřevěných kuliček, které masírují záda během jízdy. Autopotah sedadla masážní s magnety šedý Compass.


Dochází k prokrvení a zmírnění bolestí. Magnetické masážní autopotahy pomáhají regeneraci působením magnetů dochází k omezení bolesti zad a. Kuličkový potah sedadel Compass příjemně masíruje záda během jízdy a podporuje tím.

ZDARMA dárek - Leštící utěrka na všechny povrchy 1ks. Kč 5Kč - 42Kč bez DPH. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Pokud potah na sedadlo pouze položíte (bez připevnění na opěradlovou část sedadla),.


Nechcete-li zbytečně kupovat potahy pro všechny sedačky, jezdíte-li převážně sami, porozhlédněte se v naší. Země původu: Evropská unie. Vibrační masážní podložka, masážní podložka s funkcí ohřevu, masážních zón s vícerychlostními motory, různých masážních programů, vestavěných . Ideální na cesty, či pro relaxaci. Zabudované vyhřívání je u tohoto potahu.


Nabízím k prodeji masážní potah na sedadlo značky CARTREN s pěti masážními motory a vyhřívanou bederní částí. COMPASS poťah sedadla masážní s magnety siva za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Ovládací panel pro snadnou obsluhu všech . Příjemný potah na sedadla s masážními kuličkami. Pořiďte si masážní potah a mějte .

S ovladačem, kterým lze navolit různé masážní režimy a vyhřívání. Popis Specifikace Recenze (0). Využití: masážní Regulace teploty: NE Anatomický tvar: NE Použití s airbageANO Uchycení: šňůrky Funkce masáž : ANO Počet ks v balení (ks): Vzdušný . Vyhřívané a masážní potahy sedadel. DostupnostSkladem v eshopu.


Autodoplňky - Interiér - Potahy sedadel. Zavřete oči a dopřejte si ryzí požitek z domácí masáže Shiatsu, kterou vám nabízí podložka MG 3Shiatsu od společnosti Beurer. Technologie HD - 3D zajišťuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky