středa 15. listopadu 2017

Briketovací lis na štěpku

Prodám briketovací lis COMAFER DYNAMIC 140. Rozdrtí štěpku , slámu, seno, papír, karton, koňský trus - podrtí stroj na frakci podle velikosti síta. Zpracuje piliny, hobliny, štěpku i papírovou drť.


Na přípravu dřevní štěpky lze využít i zahradní drtiče, ale přímo k tomu určené. Pokud není známa přesná hmotnost materiálu pro briketování , použijte pro výběr.

Výroba hydraulických briketovacích lisů pro briketování spalitelných, nebo. Tento lis svou unikátní koncepcí umožňuje výrobu briket z pilin, hoblin a dřevního prachu bez velké počáteční investice. Mapa pelet, briket, štěpky a kotlů na biomasu v ČR. Brikety jsou z papíru a pilin.


Všude tam, kde se vyskytují surové materiály jako štěpka , prach nebo polystyrénový odpa je ekonomické použít . Piliny, štěpka , zbytky kůry, uhelný prach, natrhaný papír a další sajrajt se mixuje s. Na trhu existuje továrně vyrobený briketovací lis od firmy ROJEK, typové . Hlavní příjem bývá pro sypké suroviny typu pilin, hoblin, třísek a štěpky.

Nejznámějším byli rakouské šnekové lisy PINIKEY. Pro jejich výrobu využíváme odpady z dřevovýroby - piliny, hobliny a štěpku bez kůry. Hlavní sekcí je peletizační část, kterou tvoří dva samostatné lisy o výkonu.


Rafinátor na dřevěné štěpky (slouží jako odsavač a sekač dlouhých štěpek pro lepší lisování). Stacionární bubnové sekačky pro výrobu energetické a technologické štěpky. Vysokokapacitní hydraulické briketovací lisy pro briketování sypkého dřevního . Chtěl bych vyrábět pro vlastní spotřebu peletky z měkkého dřeva ( štěpek ), ale docela mně odrazuje . Lisovací tlaky si briketovací lisy volí v závis. Drtička štěpky , slámy papíru.


Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Můžete zpracovávat piliny, štěpku , slámu, seno, plevy, karton atd.


Peletovací lisy vám odlehčí práci a ušetří peníze. Mechanický briketovací lis Mod. Do mechanické přeměny patří výroba dřevní štěpky , briket a pelet.


Technologie na zpracování dřevní piliny nebo mikro štěpky se skládá ze tří.

Polská firma ALCHEMIK je výrobcem hydraulických briketovacích lisů , které zpracovávají piliny, seno, slámu, štěpku , papír a další organický materiál s . Název firmy: AgroBrik-kotle na biomasu, briketovací lisy. Jsou uvedené údaje zastaralé nebo neúplné? V rámci opracování vzniká dřevěný odpad – stěpka a pilina, která tvoří až.


Lis na pelety je naše energeticky nejnáročnější zařízení, je osazen . Jsou převážně určeny pro pneumatickou dopravu mokrých i suchých pilin, štěpky , hoblin, nehořlavého a nevýbušného prachu a dalšího odpadu v průmyslu. To Karel: Ono by asi bylo lepší tu štěpku slisovat jen na to mít prachy. Samotný papír se vyrábí z dřevní štěpky a buničiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky