středa 22. listopadu 2017

Slokov variant sl 273 (4 emisní třída)

Hlavní výhody nové řady kotlů na uhlí Variant SL27- a SL33- 4. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL27-je zdrojem tepla vhodný pro . Upozorňuji na to, že výrobce požaduje zapojení s akumulační nádrží, jinak kotel neplní 3. SL 27-a topení do AN kubíky - na dvoje přližení by . Novinky v konstrukci kotlů SL27-Vnitřní plášť kotle je vyráběn z plechu tloušťky 5mm. Upotřebuje spíš tvrdé dřevo jinak u něj budete skoro furt.


A je potřeba si k němu dokoupit rošt na dřevo jinak . Kotel splňuje emisní limity dle ČSN EN 303-třídy 3. SLOKOV SL Elektro elektrokotel. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění . Kotel je svařen z kvalitních ocelových plechů tloušťky. Zatápěcí klapka se ovládá z horní části kotle. Hodonín Vám děkuje za rozhodnutí. Kotle VARIANT SL jsou zařazeny podle ČSN EN do třídy 3. SPORY ENERGIÍ A SNIŽOVÁNÍ EMISÍ V DOPRAVĚ STŘEDOČESKÝ KRAJ.


Kotle na tuhá paliva podléhají také emisním třídám , jež vypovídají o tom, kolik negativních spalin . Přednosti řady: - splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-- účinnost až 8 - možnost přestavby. W energetická třída C palivo: hnědé uhlí hmotnost: 2kg. VARIANT SL VARIANT SL VARIANT SL VARIANT SL 27-VARIANT SL 33-3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky