středa 29. listopadu 2017

Trychtýř na benzín

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V našem sortimentu nalezenete plastové i plechové kanystry na benzín a naftu, trychtýře či přečerpávače. V katalogu nemáme podrobnější informace o nalevka na benzin. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Plechový kanystr na benzín a naftu (litrů).

Sheron trychtýř na palivo má antistatickou úpravu a sítko pro zachycení nečistot. Hubice na kanystr, pro 20l kanystr na benzín , EXTOL PREMIUM. Na kolchoze, kde benzin skutečně byl, nabylijsme také zajímavé poznatky. Kanystr na benzín 5l s nálevkou OLO0UNIVERSAL. Součástí je flexibilní nálevka pro pohodlnější přelévání.


Na boku je kanystr průhledný, aby bylo dobře vidět, kolik . Trychtýř na benzin platné do: 13. Nádobka na MIX ARNOLD AZ 17.

DCV: 6CZK — Naše cena: 61. Benzín vytékající do trychtýře. Vidím Vlka, který pokyvuje hlavou a říká: Všechno vím! Otcovy kroky se rozléhají síní.


S odnímatelným mosazným filtrem a plastovou výlevkou. Ostatní výrobky ve stejné kategorii: 30. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Užitečný a bezpečný trychtýř na benzín značky Matrix! Zabraňuje rozlití díky kruhu . Když jsme ho odšroubovali, vyhrnul se do trychtýře voňavý letecký benzín a nemělo to konce. Chcete-li se zeptat prodejce na informace k tomuto produktu, vyplňte prosím následující formulář.


Polypropilenový trychtýř vhodný pro nalévání benzinu , nafty, olejů, ředidel a jiných tecnických. Charakteristika:- Typ: trychtýř plastový- Průměr nálevky: 135. Nálevka na benzín se sítkem 2xzahnutá pozink.


Standardně je trychtýř dodáván s koncovkou Al C- 2“ Al. Skládací průmyslový trychtýř se dá používat samostatně nebo .

Pocínovaný kovový kulatý trychtýř pro průmyslové použití. Především je vhodný pro nalévání benzínu , oleje, vody a dalších látek. Z dlaní udělal trychtýř a zavolal k ohromnému zadnímu traktu domu.


Univerzální trychtýř pro plnění provozních kapalin (oleje, benzin , nafta, brzdová kapalina, nemrznoucí směs atd.) je vybavený filtrem a nastavitelným přídržným . Kanystry, trychtýře , sběrné vany na olej - dřevorubecké kombinované kanystry na olej a pohonné hmoty dvojité, kanystry na vodu, kanystry na benzín (PHM), . Variabilní použití na olej, benzín nebo chl. Plastové a plechové kanystry vhodné na benzín , naftu nebo olej pro použití k sekačkám, pilám. TRYCHTÝŘ OLEJOVÉ MĚRKY GOLF benzin. Tento produkt lze užít také v: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky