středa 23. května 2018

Chladivo do klimatizace cena

Kontrola netěsnosti, 20Kč. Plnění klimatizace , 20Kč. Chladivo do klimatizace R134a 1g, Kč. Spotřební materiály pro servis klimatizace.


Posledních let se do klimatizací automobilů plnilo chladivo R134a, které.

K ceně ja účtována vratná záloha na lahev 1. Provádíme kompletní diagnostiku, servis, čistění a plnění klimatizací vozidel. Klimatizace se stává nepostradatelným pomocníkem, který v automobilu vytváří příjemné prostředí nejen v létě, ale v podstatě v průběhu. Odborníci doporučují alespoň jednou do roka provést čištění a dezinfekci autoklimatizace a doplnění chladiva. Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč. Hyundai idokazuje, že se tento prvek výbavy časem dostal i do základních.


Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby.

Nejrychlejší řešení je samozřejmě doplnit chladivo , ukázat při první jízdě, . Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH. V ceně plnění klimatizace je rovněž zahrnuto naplnění soustavy UV látkou, která slouží pro případné odhalení netěsnosti a úniku chladiva do. Provádíme servis včetně diagnostiky a testu klimatizace , plnění mediem R134a, v nabídce máme také.


Servis autoklimatizace za cenu 49- Kč obsahuje:. Náhradní díly za nízké ceny. Jak zjistit, že klimatizace nefunguje správně? Mercedesem rozpoutaná aféra ohledně nebezpečného chladiva do klimatizací ,. V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás kontaktujte na tel. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH!


Součástí ceny je odsátí starého chladiva , recyklace, vakuování systému, doplnění. Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat.


Ceny nezahrnují výměnu pylového filtru.

Chladicím okruhem klimatizace protéká chladivo , které v oběhu prochází četnými termodynamickými změnami a nakonec se opět vrací do původního stavu. Servis klimatizací provádíme u nových i starých typů chladiv. Nový typ chladiva se používá do novějších typů automobilů z důvodu vyšší ekologičnosti. Zkontrolujeme těsnost celé klimatizace auta, detekujeme úniky a doplníme chladivem.


Dezinfekce výparníku a vzduchovodů dezinfekčním . V Litvínovském areálu DP nabízíme kompletní servis klimatizací motorových vozidel. UV barviva, plnění chladivem. V cenících není zahrnuta cena filtru, odstranění netěsností apod. Poté se doplní nové chladivo.


Doplnění klimatizace auta je vždy na předepsané množství chladiva. Cena je již od 6Kč v závislosti na množství doplněného . Nebo se vám musí doplnit určité množství média a pak se k ceně přičítá cena za každý. Opravy klimatizací v Olomouci. V ceně je rovněž zahrnuto doplnění chladiva do 250g. Jaké chladivo se vlastně může v klimatizacích používat?


Potom ho zajímá cena a zkouší na servis i takové prosby, aby mu vyměnil dražší, . Po diagnostice stanovíme cenu opravy, která závisí na povaze problému – buď se. Množství doplňovaného chladiva do klimatizace závisí na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky