čtvrtek 31. května 2018

Kladkový luk bazar

Koupený předloni v prosinci. Nemám na to čas a ani vhodné místo na střílení. Luky a kuše, inzerce, bazar KLADKOVÁ KUŠE - LOVECKÁ S OPTIKOU - x , nová zab.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lis na kladkové luky s pomocnými rameny.

Chránič prstu na lukostřelnu kožený. Predám profesionálny kladkový luk Bear attack v čiernom prevedení. Predám špičkovú značkovú základku MATHEWS na kladkový luk -MATHEWS Arrow rest DownForce. Pôvodná cena 160Eur teraz 110Eur.


Lukostřelecký bazar - pro všechny lukostřelce, kteří poptávají nebo nabízejí k. V sekci bazar jsou zobrazeny všechny inzeráty které jsem zadali návštěvníci těchto stránek. Kladkový luk PSE Full Throttle vloženo :27.

Toho času jsem vlastnil jediný kladkový luk , PSE Drive. Nedlouho před tím jsem ještě měl Bear Outbreak ale byl prakticky nepoužívaný, plnil jen roli náhradního . Speciální akce LUKY-ŠÍPY pro tento týden. Luky , šípy, kuše Lazecký - výroba a prodej luků a šípů pro rekreační střelbu, vhodných na tábory, chaty, do tělocvičen i do volné přírody. Kufor na kladkový luk a šípy, zatváranie na zips. Vybírejte si Luky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Predám kvalitnú základku na kladkový luk Booster Whisker biscuit Micro. Praktická štetinová zakládka typu whisker biscuit vhodná na . Barnett Vertigo, kladkový luk o sile 25lb vhodný pre strelca 8-rokov, dĺžka náťahu -2 set s dvoma šípami a miéridlom . PSE Rogue NP PRO Series compound bow with Trophy Ridge Bow Sight, Arrow rest, Sting stabilizator and Shock . IBO 332- 3fps, Let-Off , modrý. Luk je ve výborném stavu, seřízený, používaný cca. Kuše a luky za najlepšie ceny na predaj a kúpu - inzercia - Bazar. S lukom predám aj veľkú tašku na kladkový luk a planžetovú zakládku.


Presný a kvalitné kladkový luk pre začiatočníkov a pokročilých. Napínacia sila -lbs, ktorú možno jednoducho nastaviť na kladkách a skrutkách ramien.

DOČASNĚ SNÍŽENÁ CENA - VYUŽIJTE TUTO SKVĚLOU , ČASOVĚ OMEZENOU NABÍDKU ! V základní výbavě jsou laminátové šípy, držák šípů, t. Všestranně navržený luk Bear Cruzer G-RTH s velkým rozsahem nastavení délky nátahu a také síly je velmi vhodný pro všechny věkové kategorie. Predám Nože, luky , kuše 12. Titan 2Lbs je skutočne veľmi silná zbraň, pre náročných strelcov, . Prodám luky Tiniky a šípy Carbon Flash. Luk kladkový EVANS FADE 8-12let 80cm, 20lb set.


Detský kladkový luk STRONGBOW 3palcov lbs SET. Tento kladkový lovecký luk vyniká svou jedinečnou flexibilitou a naprosto jednoduchým přenastavením, které se provádí pouze. Nabízím nový (display model na ukázku v obchodě) kladkový luk HOYT CHARGER.


Univerzální luk vhodný na 3D závody, terčovou střelbu a taky na lov. Venujem sa kladkovym lukom asi rokov. Je to moja vasen a uz mam nieco odstrielane. Tak ze ak bude treba nieco ohladom tejto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky