pátek 18. května 2018

Litinová krbová kamna s terciálním spalováním

Vybíráte krbová kamna s terciálním spalováním ? Nabídka krbových kamen s dvojím spalováním. Rozsáhlá nabídka krbových kamen od různých výrobců. Krbová kamna Nordica z litiny mají na povrchu vysokou teplotu.


Terciální spalování využívá přívod vzduchu nad zónu hoření.

Kamna či krb jej poté nasávají na základě podtahu. Některé krbové vložky mají přívod řešený . Moderní litinová krbová kamna Sense s terciálním spalováním , výkon kamen kW. Litinová krbová kamna s výměníkem a keramickým obkladem.


Norská kamna prezentuje tradiční velkovýrobce krbových kamen a krbových vložek JOTUL. Kvalita norské litiny je tradiční, kanadská kamna si svůji kvalitu cení. Jotul dodává kamna s klasickým (TD) či dvojím spalováním.


Dnešní krbová kamna přijímají vzduch k hoření buďto z místnosti nebo z venčí pomocí.

Co se týče terciálního spalování , spousta výrobců se liší v terminologii. Celkový výkon krbové vložky včetně teplovodního výměníku je 17. Bohužel mě i zaujaly krbová kamna jako jsou Jotul, kanadská krbová kamna apod. Viděl jsem i kamna, kde bylo terciální systém spalování , ale doba hoření 2h.


Sálavá kamna jsou většinou litinová z jednoho duvodu :-). Dánská firma MORSO vyrábí litinová krbová kamna a krbové vložky špičkové. Kamna KAMINO se vyrábí z vysoce kvalitních litinových dílů. Kamna krbová ocelová BOHEMIA ( litinová dvířka jednokřídlová).


Kamna mají nejmodernější systém úsporného a ekologického CB spalování - zplynov. Tato litinová krbová kamna dopravujeme zdarma včetně profesionální montáže u. Dvouplášťová litinová krbová kamna Colonnina 1NV se smaltovaným. V posledních letech se také používá trochu marketingový název tzv.


Proto kamna a krbové vložky Dovre využívají systém bezroštového spalování,. Tuto spodní část spalovací komory tvoří buď speciální litinové desky s . A také jsme pro vás sepsali několik ra jak vybrat krbová kamna. Velkou výhodou litiny je její schopnost akumulovat teplo. U řady krbových kamen se můžete setkat s pojmem „ terciální spalování “.

Ocelový smaltovaný plášť doplněný ostatními díly z litiny je konstrukčně. NORDICA krbová kamna TEA - dvouplášťová, terciální spalování , čisté sklo, rychlé . Prozradíme vám tajemství – terciární, natož terciální spalování. U nás najdete litinové , ocelové, nebo keramické krby s výměníkem, ale také. Chcete si pořídit krb, krbová kamna nebo krbovou vložku?


Vysvětlíme vám, jaký je mezi. Pořízení krbových kamen s terciárním spalováním je velkou výhodou. V naší nabídce však máme ještě další modely kamen s terciálním spalováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky