středa 23. května 2018

Motip čistič klimatizace

Práce s ním je velice jednoduchá a zvládne ji úplně každý. Přípravek zanechává příjemnou čerstvou vůni. Nanáší se na výparník a ventilační otvory kanálů . Kdy jste naposledy čistili klimatizaci ? Věděli jste, že se tam usazují drobné nečistoty, prach a bakterie, které vdechujete při každém spuštění klimatizace ? MoTip čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění klimatizačních systémů.

Má příjemnou vůni, zlepšuje činnost klimatizace a zabraňuje poruchám. ELECTROLUX Air Care - 4ml. Tento čistič je určen k nastříkání na výparník klimatizace, při aplikaci je nutno . Protože se blíží čas , kdy začneme v autě opět používat klimatizaci dovolil.


Motip , Presto , Atlas atd. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Objednávejte ZDEPopisČistič klimatizace je optimální prostředek . Audio příslušenství Autobaterie a příslušenství Autodoplňky exteriér Autodoplňky interiér Autokoberce,vany do kufru Autokosmetika,čištění Mycí pomůcky . Vhodný pro čistění klimatizace, která nebyla dlouho používaná (např. během zimy).

Kategorie: Technické spreje . K odstranění bakterií, plísní a hub v klimatizačních zařízeních. Vlhké prostředí uvnitř klimatizačních systémů podporuje tvorbu mikroorganizmů, které mohou . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. MOTIP profesionální čistič klimatizace.


Warning: Last items in stock! CISTIC KLIMATIZACE 1ML S VUNI LEVANDULE MOTIP. Ničí bakterie, čistí systém klimatizace. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Pěnový čistič výparníku a potrubí s hadičkou 90cm, 226g Aktivní pěna ničí veškeré.


ZDE Popis Čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů. Tak jsem se pustil do čistění klimatizace byl jsem pod dohledem. KKLIMA DOKTOR Čistič klimatizace pěnový. Přihlášení k mému účtu - MOTIP.


Tak jsem koupil nějaký sprej neboli pěnu na čištění klimatizace do aut z dlouhou . Zatím co jsem zjištoval je nějaký sprey od MOTIPU ( čistič klimatizace ). Odstraňuje nepříjemné zápachy a dodává svěží vůni.

Mimořádně jednoduché použití. Tato webová stránka používá cookies. Cookies mohou být použity pro marketingové účely, statistické a přizpůsobení služeb individuálním potřebám uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky