pátek 25. května 2018

Transfer gel na drevo

Lehká technika přenosu obrázku na dřevo. Transfer gel 100ml na přenos textu nebo obrázku Stamperia,scrapbook, papir,. Nafotila jsem pro Vás postup přenosu obrázku na dřevo , pouze s pomocí lepidla a vody. Aj ja Vás poprosím link kde kúpiť transfer gel na drevo.


V katalogu nemáme podrobnější informace o Transfer Gel Stamperia 100ml. Foto Transfer Potch lepidlo pro přenos obrázků (2ml) - 1.

Na vystrihnutý obrázok naneste gel a nechajte zaschnúť . TRANSFER gel na přenos textu či obrázku, 100ml Přípravek pro přenos. Videopostup na transferovú techniku na drevo prostredníctvom transferového roztoku. Následne si transfer gel naneste aj na dekorovaný predmet ( drevo , kov, textil) na miesto, kam chcete motív umiestniť a bez čakania tam pritlačte obrázok . Milí zákazníci, Tento týždeň si môžete zakúpiť transfer gely za mimoriadne akciové ceny. Dobry den rada by som si objednala transfer gel naa drevo.


Mod podge je univerzálne disperzné. Pomocou riedidla alebo Deco image transfer effect by asi bol problém pri .

Arte Transfer Gel Stamperia na papír 100ml (a jiné savé podklady). Nejlépe se transferuje na savý podklad – dřevo , textil, plátno. Co je potřebné k transferu: houbička, fotka vytištěná na běžném kancelářském papíru na laserové tiskárně, štětec, transfer gel , lak a krabička . Gél na prenos motívu z papiera na dekorovanú plochu. Preniesť môžete akýkoľvek motív z decoupage papiera, aj motív vytlačený na kancelársky.


Postup je následující : naneseme transfér , nebo gel na plochu . Možno si hovoríte, že tlač na drevo je realizovateľná len strojmi v. HOW TO TRANSFER A PHOTO TO WOOD. Můžete použít i klasické tekuté lepidlo či transfer gel (seženete na internetu či v papírnictví). Zařazeno v: fotografie, dřevo , přenos fotografií, jak na to, výtvarné techniky. Vyzkoušejte s námi, jak jednoduše se dá převést fotografie na dřevo. Dřevo natřete transfer gelem a přiložte fotografii obrázkem dolů.


Na drevo si natrieme Gél medium a položíme fotku. Poriadne uhladíme a vytlačíme bublinky. Gel umožňuje přenést vytištěné obrázky, motivy na jiný povrch, např. Pomocí gelu můžete přenést text, nebo obrázek, . Pomůcky a papíry vhodné pro transfer na dekorované předměty.


This Pin was discovered by Šperkovo.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ve videu se podíváme na pět způsobů, jak natisknout na dřevo obrázky a. Dnes by sme vám chceli predstaviť techniku transfer , teda prenos obrázku na predmet. V našom prípade to bude transfer na drevenú krabičku.


Fotografii vystřihněte přesně na velikost dřeva , na kterou ji chcete přenést, a poté ji z lícové strany přetřete speciálním lepidlem. Chybí: gel Foto transfer lepidlo - Vyhľadávanie na Heureka. Archiv Přeložit tuto stránku Lepidlo HOBBY Line FOTO transfer POTCH transparentný - 1ml. Po vychladnutí navlhčete fotopapír a houbičkou setřete přebytečný materiál. Návod na originální dekoraci pomocí jednoduché transferové techniky na dřevo.


D(o) I(t) Y(ourself) – urob si sám – nápady. Pozrite ako jednoducho sa dá previesť fotografia na kúsok dreva a takto si. Přenos obrázku jde jak na dřevo , karton i na textil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky