pátek 25. května 2018

Polyuretanové desky

Polyuretanové desky kompaktní. Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Tepelná izolace z PUR pěny ITP - desky i pěna, vhodné pro střechy, stropy, stěny a podlahy. Vyřezávané z bloků tuhé PUR a PIR pěny pomocí numericky řízených . To je předurčuje pro použití.


PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny.

Izolační desky PIR – speciální rouno. Použití: podlahy, vnitřní izolace. KčPAMA Utherm Sarking PIR izolace PIR 0tl. Purenit je polyuretanový produkt z pěnového podkladu s vysokou tepelně izolační hodnotou. Pro zateplení dřevostavby používáme nejnovější polyuretanovou izolaci, a tou je PIR.


Jde vlastně o vylepšenou verzi PUR izolace,. Molitanové desky z materiálu PUR - tepelně modifikované polyuretanové pěny. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Izolace vyrobené z tvrdé polyuretanové pěny, dnes vyráběné pod označením.

Tyto výplně se používají převázně u vchodových dveří, kde . PUR desky , která byla součástí izolační . Vyrábíme polyuretanové desky ve standardních rozměrech, ale po domluvě vám je zhotovíme i na míru. Nabízíme barevných možností. NEW-THERM systém je kontaktní zateplovací systém dle ETICS, využívající jako izolant polyuretanové ( PUR ) fasádní desky. NADKROKEVNÍ IZOLAČNÍ PRVEK Z PUR difuzně uzavřený. Popis produktu: nadkrokevní izolační prvek oboustranně potažený.


Bloky, desky a přířezy puren. Desky je možno vyrábět způsobem . Celoplošná izolace z tvrzené polyuretanové pěny, která se pokládá na krokve, se může použít, chceme-li například zachovat viditelné trámoví . Bachl izolační deska PIR – Alu fólie pro střechy jsou desky z polyuretanové pěny s oboustrannou Alu fólií. Ozub mají po celém obvodu desky.


Přířezy PU desky se používají jako stěrače, vodící kluzné lišty. Moderní funkční zateplovací systém fasád NEW THERM - PUR Vnější kontaktní. Funkční zateplení fasád z polyuretanových paropropustných tepelně izolačních desek.


PUR se vyznačuje vysokou odolností proti opotřebení, dobrou nosností a dlouhou životností. Od pružné elastické, připomínající gumu, . Deska je určena pro stavební tepelné izolace sendvičových konstrukcí a větraných fasád .

Tyto panely (tvarovky) jsou vždy holé, nekašírované. PUR a PET tepelně izolační desky a výrobky z nich. Jsou používány zejména pro izolaci podlah . Podstatou zateplovacího systému NEW - THERM jsou polyuretanové izolační desky ( PUR ). Podle předepsaných receptur se vstupní kapalné složky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky