středa 23. května 2018

Elektrické koště karcher

Nově vyvinutý stroj je vybavený . Velice tiché elektrické koště na bateriový pohon je vhodné k diskrétnímu a rychlému údržbovému čištění. Válcový kartáč vyměníte bez nářadí, Li-Ion baterii. Elektrický smeták KÄRCHER K Pet Plus.


Velice kvalitní a robustní verze akumulátorového zametacího koštěte určeného k rychlému použití všude tam, kde se . Rychlejší než jakékoli koště Zametání může být tak jednoduché.

Zametacími stroji KÄRCHER vyčistíte rychle, pohodlně a spolehlivě veškeré venkovní plochy:. Akumulátorové ( elektrické ) koště. Vysype se vám něco na koberec nebo podlahu? Zanechá psí miláček na koberci nebo podlaze nějaký . KÄRCHER KB elektrické koště zajistí snadný úklid vaší domácnosti.


Zařízení se zapíná a vypíná nožním spínačem. Díky individuálně nastavitelné teleskopické . Tyčový aku vysavač bateriové koště , technologie Adaptive Cleaning Systém, výdrž baterie 30min, .

Celý popis a technické parametry. Kärcher Hadice Mopy Mytí oken Nářadí Vše skladem. Zpočátku se vyráběly elektrické pece např. Bateriové koště usnadní rychlý úklid a díky strojům na koberce budete mít.


Modely pt jsou vybaveny zásuvkou k připojení elektrického nářadí a modely Me mají . Vysavač na popel a suché nečistoty AD Fireplace KÄRCHER. Jsme oficiální autorizovaný prodejce a servis firmy KÄRCHER , spol. Firma Technika VM se zabývá prodejem čistících systémů a vzduchotechniky značky Kärcher. Díky elektrickému odsávání se otravná stékající voda při stahování plochy stala . Nářadí elektrické : Vysavače : Zametací stroj KÄRCHER K Pet Plus.


Aku koště KÄRCHER K Pet Plus se zapíná a vypíná nožním spínačem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů koště. Je jedno, zda mouka, drobečky nebo arašídové křupky – praktické koště je v . Tlakový čistič KHB Kärcher. Karcher K 5 elektrický smeták, Doba provozu baterie min, čištění krajů, ergonomická rukojeť, vyjímatelný kartáč, vyjímatelný akumulátor, Objem nádoby 5 . Na celém světě je firma KÄRCHER uznávaným specialistou pro náročné úkoly čištění.


Pro běžný úklid většinou používáte hadr, koště , houbičky nebo kartáčky,.

C,“ vysvětluje Vlastimil Firman ze společnosti Kärcher. Zametené nečistoty jsou vedeny do nádrže na nečistoty. Rychlé, efektivní čištění tvrdých podlah a koberců, dva rotující kartáče zajistí. Koště Karcher KB akumulátorové 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky