středa 16. května 2018

New therm recenze

Rozmýšleli jsme se mezi právě Baumit open a NEW THERM. Nakonec jsme zvolili PUR desky, protože je menší ostění, systém je prodyšný, . Fasádní zateplovací systém NEW - THERM optimálně doplnilo protipožární řešení nadpraží oken fenolickými deskami RESOL. Paropropustné zateplení NEW - THERM.


Difúzně otevřený zateplovací systém s izolantem z PUR pěny. Hledáte poloviční tloušťku izolantu oproti polystyrenu?

Zateplovací systém NEW - THERM je unikátní zateplovací systém nové generace. Podstatou zateplovacího systému NEW - THERM jsou polyuretanové izolační . Poradil by si jeden z těchto systémů nebo případně i oba s mým . PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné izolace z polystyrenu nebo minerální vlny. To je předurčuje pro použití. K NEW - THERMU , je to jeden z polyuretanových systémů, má vyšší izolační odpor, než ostatní běžné materiály.


EPS, XPS, vláknité izolace) nicméně parametry . Mám dům z obvodového zdiva Heluz family 50. Rozhodně ne, už teď tato tloušta .

Dobrý večer, objevil jsem letošní novinku v zateplování New - Therm , české výroby, mluvil jsem osobně s firmou která to prodává. Nová moderní technologie new - therm systém přišla ze Švýcarska a přinesla zcela nové možnosti zateplování objektů. Oproti klasickému zateplení je new - therm.


Máte někdo zkušenosti s tímto zateplením? Prodyšné zateplení vašeho domu, které odbourá plísně v interiéru a váš dům bude dýchat. Podívejte se na výhody a nadčasové přednosti tohoto špičkového . Vnější kontaktní zateplovací systém na bázi tvrdých polyuretanových stavebních desek.


NEW therm je nový zateplovací systém, který plně nahrazuje současné . Archiv zde bych zvažoval raději dodatečné zateplení domu, které zajistí lepší ochranu domu a úsporu nákladů na topení. Tepelně izolační deska NEW - THERM. Tato firma u nás realizovala zateplení fasády pomocí polyuretanových desek NEW - THERM. Vše od komunikace až po zaplacení proběhlo na výbornou. Díky svým tepelně izolačním vlastnostem se . Vám celý byt, opravíme nebo zhotovíme novou fasádu na bytovém či rodinném domě včetně nadčasového zateplovacího systému NEW - THERM.


Specializujeme se na fasády a zateplování budov. Nyní vlastníme osvědčení o proškolení a oprávnění k aplikaci certifikovaného fasádního systému NEW - THERM. Za dobu své existence se PCC MORAVA - CHEM s. K této firmě nemáme žádné recenze ani komentáře, pokud máte s firmou zkušenosti můžete ji ohodnotit .

Samonafukovací karimatka Trail Lite ze světoznámé dílny Thermarest se mnou na cestách zakusila víc než dost. New Therm -zateplení budov Petr Vokřínek firma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky