pondělí 25. června 2018

Halibut pelety coppens 20 kg

Vnadící pelety Velké - BLACK HALIBUT - Coppens kg - na KrmivaHulín. ZNAČKOVÉ PELETY OD PŘEDNÍHO EVROPSKÉHO VÝROBCE! CENA PELLET BEZ DÍRY HALIBUT JE PRO 20KG 16MM. Sleva při odběru celého kg pytle!


PREMIUM SELECT - BEZ DÍRKY BLACK HALIBUT.

Vynikající pelety od firmy Coppens jsou nabity vysoce kvalitními přísadami . Jsou to perfektní zakrmovací pelety. Složení: premixy, sojový extrudovaný . Doba rozpadu pelet halibut basic je dle teploty vody 6-hodin. Možné vybrat průměr: 1 a 24mm.


HALIBUT PELETY 20KG ZA KURUNU NENÍ JE TO JEN UPOUTÁVKA NA NEJLEVNĚJŠÍ PELETY COPPENS V ČR!

Mají pomalejší rozpa kdy jádro pořád zůstává tvrdé. V poslední době se jedná o jednu z nejoblíbenějších a nejúčinějších nástrah. Black halibut pelety 20mm jsou originální pelety s dírou od firmy Coppens. Nabízíme originál halibut pelety firmy Coppens. U nás nekoupíte sojové kostky přelity esencí halibut , které jsou k ničemu.


Jedná se nejvyšší řadu pelet Coppens opatřeny otvorem. Kompletní program pro kaprařinu, přívlač a mořský rybolov na . Pelety s dírkou - BLACK HALIBUT - Coppens. Chytacie halibut pelety v prémiovej kvalite.


Oproti sójovým a kukuričným kockám sú tieto vyrobené z kvalitnej. Zboží je skladem celoročně. Kvalitní pelety z Red fish halibut moučky od firmy Coppens v průměru 20mm s dírkou.


Jedná sa o originálne pelety Coppens (čo zaručuje ich vysokú kvalitu), ktoré sú balené vo vreciach po 20kg. Nové pelety od špičkového evropského výrobce firmy Coppens ! Vlastní inzeráty mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé! Halibut pelety premium select 20mm 20kg Coppens.

Mivardi Rapid Multi Mix kg. Balene po 1kg alebo 20kg pri. Original pelety Holandskej firmy coppens pelety su cervenej farby maju dierku su vhodne jak na chytanie tak na krmenie. Coppens pelety Premium Select II 20mm,V našem rybářském e-shopu najdete kompletní nabídku prutů.


Perfektní především pro chytání: Plné. Krmné halibut pelety určené ke vnadění při lovu. Na balení 20kg se nevztahuje. Vyberte možnosť, 5g, Kg, Kg.


Krajina pôvodu – Holandsko, firma Coppens. Originální holandské pelety od firmy Coppens ! Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Porovnání cen black halibut pelety coppens 20mm 20kg , srovnání cen black halibut pelety coppens 20mm 20kg na portálu HLEDEJCENY. COPPENS Basic halibut pelety sú vysoko účinné kŕmne pelety.


Obsah peliet tvorí rybacia múčka, sójová múčka, rybí tuk a práškový hemoglobín. KRMNÉ PELETY CHYTACÍ PELETY S DÍRKOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky