čtvrtek 14. června 2018

Plynové vzpěry do auta

Někdy se stane, že z nevědomosti koupíte do auta plynové vzpěry , které za několik měsíců doslouží. Důvodem může být to, že na váš typ auta . Měnili jste vůbec někdy plynové vzpěry na svém autě ? Plynové vzpěry slouží pro sklopné dveře. Montáží kratších nebo delších plynových vzpěr byste si způsobili problémy – kufr by se neotevřel úplně, nebo by.


Po jeho odstranění odtáhněte hlavu vzpěry od čepu.

Produkce, sklady i centrály jsou situovány do německého Koblenzu. Hydro- pneumatické plynové vzpěry umožňují snadné a bezpečné . Na autě jsou vyřešené všechny “ nemoci “, které tyto auta trápí, a spoustu dalších věcí. V zimě nové svíčky,nové cívky,přední pneu, plynové vzpěry kuf. Tak jsem koupil plynovou vzpěru 5tých dveří na Octavii Combi v Auto Kelly za.


Koupil sem od ACI na Octavia combi za 1kč za kus a sem spokojenej. Pokud na autě dosloužily plynové vzpěry (nezvedají a nedrží ve správné pozici víko kufru) můžeme si je snadno vyměnit za nové. Všem automechanikům a milovníkům aut nabízíme plynové vzpěry pro vozy Volkswagen Golf IV, Bora.


V létě jsou v pohodě ale jak se.

V našej ponuke nájdete plynové vzpery kufra a plynové vzpery kapoty motora na väčšinu automobilov od firmy MAXGEAR. Moderná technológia výroby plynových vzpier. Zľava na všetky filtre až do výšky pre . Nemáte někdo tip, jakou plynovou vzpěru použít na vstupní dveře, aby mi při otevírání nebouchaly do boku auta , jelikož mám předek lehce . Posledni dobou hlavne kdyz je venku zima, vypovidaji sluzbu plynove vzpery na patych dveri u combika. Auto mam od novoty a nikdy nemely . Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s. Vysoko kvalitná plynová vzpera batožinového priestoru vyrobená renomovanou firmou FA Krosno.


Vymrstovaci sila (N):, 615. LESJÖFORS - plynové vzpěry. Vzhledem k tomu, že do luxusní ceny se výrobci nevešel návod s. MAGNETI MARELLI - plynové vzpěry. Součástí balení plynové vzpěry od Milotecu jsou ještě dvě podložky, . Přinášíme produktivitu, ergonomii, komfort a bezpečí do Vašich životů.


Jsme vývojovým a systémovým partnerem pro technicky složité aplikace. Jako jedna z mála firem se zabývame opravou vzpěr vč. Po dvanáctileté zkušenosti můžeme prohlásit, že oprava je na vysoké úrovni, . Napomáhají k jednoduššímu a lehčímu otevření, zároveň drží například dveře .

Jakmile je víko kufru stiskem tlačítka uvedeno do pohybu, začne se navíjet lanko, které svírá silnější ze dvou plynových vzpěr. Síla lanka je násobena pomocí . Vysouvací síla je závislá od průměru pístnice a plnícího tlaku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky