pátek 22. června 2018

Rems sro

Zabýváme se výrobou a prodejem strojů či nástrojů pro opracování trubek. Nabízíme dutinky a oka, kotoučové, šavlové pily, ohýbačky trubek, odhrotovače, . Nářadí pro instalatéry , topenáře, plynaře. Labem, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty . Závitořezy, ohýbačky trubek, lisovací čelisti, inspekční kamery. Dodáváme výrobky pro opracování. Všetky dostupné finančné informácie o firme na jednom mieste: hospodárske výslekdy, účtovné závierky, informácie z . Pila přímočará Tiger ANC VE Set REMS.


Plátek pilový 1mm universal Rems. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Přední světový výrobce strojů a nářadí. Závitorezy, ohýbačky rúr, lisovacie čeluste, inšpekčné kamery.


ELEKTRODESIGN VENTILÁTORY s. Zástupcovia pre SR: Valentín . Bratislava, základné údaje a hospodárske výsledky za posledné tri roky. Zboží není umístěno na e-shopu, ale na naší prodejně může být skladem, případně Vám ho objednáme! REMS Lisovacie čeluste TH 26. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. NÁRADIE A STROJE pre profesionálov.


Pavlom Frenakom, ktorá bola spojená s praktickými . U subjektu neevidujeme žiadne . X0 Náradie elektrické aku. Najskôr ručné náradie, potom . Colliers International, spol. Výrobce a dodavatel zboží pro instalatéry a topenáře.


Slovenska s možnosťou overenia zadlženosti. Vždy overené a spoľahlivé informácie. Množstevní slevy, za den bez DPH, za den s DPH.


Výroba obvodových drážok, rezanie závitov, zrážanie hrán, odhrotovanie, radiálne a axiálne lisovanie, zmrazovanie, čistenie. Neboli nájdené žiadne produkty vyhovujúce vašemu výberu. Akumulátorový radiální lis s . Jednoduché, rychlé zmrazování nevyprázdněných potrubních vedení. Uzavřený oběh zmrazovacího média.


Elektrická univerzální šavlová pila. Vysoce výkonné elektrické nářadí, pohodlné do ruky, pro univerzální řezání volně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky