pátek 15. června 2018

Termostat pt21 navod

V a naprogramujete jej dle návodu. Poté stačí pouze z vrchu naklapnout přední díl na zadní díl PTa termostat je připraven k použití. PT21- návod , 36kB, 13. Funkce přepínače: ( z levé strany).


AUT : termostat pracuje dle předem nastaveného programu.

MAN : slouží pro ruční nastavení . Digitalni termostat PTs tydennim programovanim, vhodny pro ovladami kotlu. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. OVLÁDACÍ PRVKY: Fce : slouží pro volbu funkce. Oficiální zástupce obchodu iElektra.


Dobrý den pane Krátký, návod na prostorový termostat PTnajdete zde: . PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro.

PT- prostorový termostat - sleva. Termostat instalujte na vhodné místo, kde jeho činnost nebude ovlivněna přímým . Dobrý den,mohli by ste mi poslat manuál k termostatu PT Elektrobock. Další výsledky z webu forum.


MB, Typ souboru: pdf Typ: pdf, Datum poslední změny. Po včerejší výměně baterií v termostatu mi nechce zapnout kotel. Prostorové termostaty Elektrobock.


Bol dodržaný postup výmeny podľa návodu ? Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na . Priestorový digitálny termostat PTponúka široké uplatnenie pri regulácii teploty v. ELEKTROBOCK PTpriestorový termostat. Tento návod je nedílnou součástí výrobku a musí být předán uživateli. Termostat PTse skládá ze dvou dílů, přední - mikroprocesorová (obr.1) a zadní . Ten zahoďte a kupte si termostat PT ! Vlastnosti digitálního termostatu PT:.

Termostaty prostorové i podlahové pro domácnost, průmyslové termostaty ,. Termostat Elektrobock PT(nástupce termostatu PT20) je digitální prostorový termostat pro automatickou regulaci vytápění v domácnostech, kancelářích, . Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování optimální tepelné pohody. Vzhledem k velkým možnostem . Návod k použití (36kB) . Ptelektrobock cz manual. Vážnější zájemci si raději stáhnou návod k použití v PDF, kde je PI regulace a . Má šest nastavitelných časových úseků (minimálně min) a teplot na den.


Prosorové termostaty pro regulaci teploty v místnosti. V neděli před odjezdem nastavíme termostat PTdo režimu kufřík následně:. PT, libovolný prodram na týden, 5A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky