pátek 29. června 2018

Topná folie strop

Nejmodernějším systémem elektrického velkoplošného sálavého vytápění jsou topné fólie. Na trhu jsou k dispozici ve dvou provedeních – pro . ECOFILM C – topná fólie pro stropní vytápění. Zateplení stropu obytných místností pod nevytápěnou půdou.


Vnitřní obklady stropů většiny dřevostaveb tvoří sádrokarton nebo sádrovláknité desky. Umístit pod ně tenkou elektrickou topnou folii je .

Stropní vytápění představuje moderní a přirozený způsob vytápění. Topným prvkem je elektrická topná fólie HEATMAX, která je zabudována v konstrukci stropu. Topné folie pro instalaci do sádrokartonové stropní konstrukce vhodné pro obytné prostory s požadavkem na komfortní zdroj vytápění. Topný systém MAXECO – moderní, zdravý a úsporný zdroj tepla.


Topná folie sálá dlouhovlnné infračervené záření označované jako IR-C s vlnovou délkou . Uhlíkové folie jsou elektrické topné folie určené k vytápění. Ideálně se hodí jako ohřev plochy se zvláštním důrazem na vytápění podlahy, stropu a stěn. Vytápěn je totiž strop , alternativně podlaha nebo stěny jen na .

Elektrické topné folie Ecofilm představují rychle se rozšiřující způsob vytápění,. Stropní uhlíkové fólie prohřívají podhled stropu a mění jej na velkoplošný sálavý zdroj, který nízkou . Nyní jsem dostal jsem nabídku na topnou folii , která funguje na infrazáření a dá se umístit do stropu , takže bych akorát udělal nový sádrokarton . Jeho topné kabely, rohože nebo fólie se ukládají do podlahy, stěn či stropu. Vyhřívají místnosti rovnoměrně a úsporně, takže tepelná pohoda se dostavuje dříve . HeatFlow je topná fólie šetřící náklady na vytápění, vhodná pro stropní a podlahové vytápění, náhrada topení do rodinných domů i bytů. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Jedná se o elektrická sálavá topidla, která jsou svou konstrukcí určena k montáži na strop.


Topné fólie mají nízký výkon na plošný metr, čímž se při instalaci dosáhne ideálního . Uhlíkové topné fólie HEATMAX přemění elektrické energie v. Dělali jsme si nabídku na fólie heatmax, podlahové topení plynové a . Topné stropní fólie se obvykle připevňují přímo na tepelnou izolaci pod stropní konstrukcí. Pak se pokryjí ochrannou fólií a podhledem stropu , . Tepelný komfort zajišťuje maximální otopná plocha vyhřívané podlahy nebo stropu. MAXECO podlahové vytápění vytápění průmyslových hal infra. Instalace topné folie na strop.


Tento typ se používá k vytápění koupelen nebo místností s horší tepelnou izolací.

Zajímavou volbou může být uhlíková topná fólie heatflow s patentovanou. Je to určené pro sádrokartonové stropy , přímo pod sádrokartonem je topná folie. Je to vlastně jako podlahovka, akorát na stropě.


Umisťují se na strop (Ecosun U, Ecosun K - s použitím mont. rámu), nebo do . Topná fólie vyzařuje infračervené paprsky – v. Uhlíková infra-folie neboli topná folie je vysoce kvalitní produkt, který bude skvěle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky