pátek 29. června 2018

Sdružený rozdělovač a sběrač

Kombinovaný rozdělovač - sběrač RS je ocelové svařované těleso, které v sobě zahrnuje dva prvky otopné soustavy - rozdělovač a sběrač. Kompletní sestava rozdělovače. Operačního programu Podnikání a inovace pro.


Jsou to především expanzní automaty, kompaktní předávací stanice tepla, sdružené rozdělovače , hydraulické vyrovnávače HVDT a ostatní svařence. Nejlevnější způsob rozdělovače a sběrače pro sdružení okruhů. Kulové kohouty i průtokové regulátory s optickou kontrolou průtoku jsou kovové.

Sdružený stavebnicový rozdělovač - sběrač je svařenec z ocelových profilů a trubek. Je tvořen oddělenými komorami x 1mm s osovou vzdáleností 2. Skládá se z hydraulického vyrovnávače tlaku, hydraulických modulů směšovaných nebo vysokoteplotních, rozdělovače a sběrače pro 2-topných okruhů, vše . Připojení G 1“ M k čerpadlovým . Topenářské rozdělovače a sběrače jsou určeny pro sdružení nebo. DN CPROFITEK sdružený rozdělovač a sběrač s možností připojení.


GWE FIX- BOX je vhodný pro sdružení až geotermálních vrtů nebo smyček zemního . Kombinované rozdělovače a sběrače jsou určeny pro sdružení a zároveň i rozvětvení jednotlivých topných větví ve výměníkových stanicích, kotelnách a pod.

Rozdělovač a sběrač pro podlahové vytápění, FT-V2A. Použití: GWE FIX-BOX je vhodný pro sdružení až geotermálních vrtů anebo smyček . RS s třemi větvemi má tyto spády. Jednotlivé větve budou osazeny na sdružený rozdělovač a sběrač. Zde je dále umístěn sdružený rozdělovač-sběrač , který distribuuje teplo do jednotlivých částí objektu. Regulace WOLF, oběhová čerpadla GRUNDFOS, . Od anuloidu je topná voda vedena na sdružený rozdělovač a sběrač , který je osazen na stěně kotelny.


Výstup topné vody z kotlů není ekvitermně regulován. Ocelové páteřní rozvody pro objekty, jsou vyvedeny z rozdělovače a sběrače do I. Nový sdružený rozdělovač bude umístěn na podestě kotelny. Sdružený rozdělovač sběrač , použité armatury a vyvažovací prvky HERZ, čerpadla Grundfos Datu07. M - JEDNOTLIVÉ TOPNÉ VĚTVE VYSTRO-.


JENY ARMATURAMI, TROJCESTNÝMI. Expanzní tlaková nádoba, MPa, objem 3litrů. Strojovnu rodinného domu tvoří tyto komponenty: hydraulický vyrovnávač dynamického tlaku, sdružený rozdělovač a sběrač , čerpadlová . Trubkový rozdělovač a sběrač včetně dvou čtyřcestných armatur a ostatních.


Sdružené sací potrubí pro kotle v dimenzi DN 1(přípojky od kotlů DN 80) . Tam se nachází i sdružený rozdělovač a sběrač pro vytápění bloku C, největší auly fakulty, knihovny a vzduchotechniky.

Pojištovací ventil Ivar DNotevírací přetlak 3kPa. V kotelně bude osazen sdružený rozdělovač a sběrač , na který budou napojeny tyto topné . Schéma kotelny – rozvržení. TECHNICKÝ POPIS VIZ SCHÉMA ZAPOJENÍ, 1. W, sdružený rozdělovač a sběrač , dvoučerpadlový expanzní automat a chemická úpravna vody.


Soustava byla rozdělena do okruhů – větve otopných těles, větev podlahového vytápění . ROZDĚLOVAČ A SBĚRAČ PV OKR ks. Přesun hmot pro strojovny, výšky do m. TERMOSTATICKÝ REGULAČNÍ VENTIL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky