úterý 19. června 2018

Zapalovač s turboplamenem

Plamen, který tyto zapalovače vydávají, má tvar úzké trysky, která hoří při velmi . Kovové zapalovače s tryskou určené zejména pro připalování doutníků. Kovový plynový plnitelný zapalovač, jež hoří i ve větru. Zapalovač s turbo plamenem kovový větruodolný ŠEDÝ.


Plnitelný zapalovač v matném chromu (vrchní část) s nastavitelnou velikostí plamene. Plastový zapalovač s turbo plamenem , plnitelný.

Doporučená technologie tisku: . Plnitelný plastový turbo zapalovač s černým vrškem je podle předpisů EU vybaven dětskou pojistkou. Vzhledem k bezpečnostním požadavkům při přepravě jsou . Dumbum s turboplamenem nesfouknutelný zapalovač tryskový. Poznámka: na vyžádání je možnost dárkovékrabičky, která není součástí balení. Nabízíme široký výběr plynových zapalovačů různých tvarů a barev.


Maximální velikost tisku: × mm. Ideální pro velké vodní dýmky, bongy a mechanické vaporizéry. Znovunaplnitelný bežně prodávaným butanem.

Elektronický tenký zapalovač černý, stříbrný kryt, plastový. Bateriový zapalovač nabíjený prostřednictvím USB konektoru. Y : Žlutý plnitelný piezo zapalovač s turboplamenem. Název, Žlutý plnitelný piezo zapalovač s turboplamenem. Dýmkový zapalovač Turbo HONEST SILVER – Skladem.


Tradiční dýmkový zapalovač HONEST s turbo plamenem Vám pokaždé. Kategorie: Žádná - volný prodej. Nabízíme plnitelný piezo zapalovač s turboplamenem , a to v barvách bílé, černé, červené, modré, žluté a stříbrné.


DumBum zapalovač s nesfouknutelným plamenem. C N NOVINKA Plnitelný piezo zapalovač × × mm tampoprint ks 1-499. S Plnitelný piezo zapalovač s turboplamenem × × mm tampoprint ks . Nabídka designových zapalovačů značky Lucca di Maggio. Doutníkové zapalovače , které uspokojí všechny kuřáky doutníků až po ty.


Jedna tryska s obyčejným plamenem a druhá tryska s turbo plamenem. Piezo modrý plnitelný zapalovač s turboplamenem najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pyrotechnika- prodejné od let.


Stisknutím tlačítka „OK“ potvrzuji, že: Je mi více než let (osmnáct let) a že jsem dosáhl zletilosti.

Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti . ZAPALOVAČ S TURBO PLAMENEM na Archivujem. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi Archivujem. Plynový tryskový zapalovač Honest TM0Stylový plynový tryskový zapalovač HONEST s elektrickým zapalovaním s turbo plamenem Vám pokaždé.


Kvalitní turbo zapalovač Cilio Flexi v červeném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky