úterý 26. června 2018

Plynové hořáky na propan butan

Nový vařič SPIDER PROZnačka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu ,. Archiv Zde najdete hořáky (hobby i profi) na propan - butan od českého výrobce MEVA Roudnice, a. Ruční hořáky s otevřeným plamenem pro izolatérství, pájení, nahřívání a opalování. Zdrojem energie je LPG plyn , nejčastěji propan nebo propan butan. SUPERGAS, mix PB, 6ml, . Hořáky na propan butan pro hobby využití vyrábí firma IGI, pro náročnější využívání doporučujeme použít výrobky firmy MEVA.

Velký výběr hořáků na propan butan. Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Dílna - Hořáky na plyn.


Plynové hořáky na plynovou bombu. Pájecí hořáky na propan butan jsou určeny především pro instalatérské a řemeslné. Hledáte butan horak propan? Kemper Hořák na propan butan 96cm s piezo.


Příslušenství propan butan. Multifunkční hořák s piezo-zapalováním na propan - butanovou propichovací kartuš.

Zakupte pohodlně z domova a vybírejte z hořáků na propan butan. V této kategorii Vám nabizíme různé typy plynových spotřebičů. Zahradní topidlo na propan - butan. Montážní materiály, nářadí, stroje a nástroje . Běží na propan - butan - lahve s konektorem EN417. PROPAN - BUTANOVÉ SPOTŘEBIČE.


Dodáváme plynové hořáky MAXON pro nejrůznější různorodé aplikace v. Univerzální plyn do zapalovačů a hořáků 3ml. Kvalitní regulátor tlaku plynu plynule nastavitený 5-4bar s manometrem. Regulátor lze připojit pří.


Provedení propan - butan velký a střední hořák je nutné aby byl použit lahvový regulátor. Zvláštní pozornost je třeba věnovat horkým plynovým hořákům , roštům i nádobám. Hořáky , lampy Brilant, vařiče Picamp, Táborák, Orlík, Solo, opalovací soupravy MEVA,. Nastavení nejmenšího plamene na plynových hořácích. Po skončení práce uzavřete ventil hořáku a ventil na propan - butanové lahvi.


Destilační kotle jsou otápěny velkoplošnými atmosférickými hořáky. Je možné dodat i hořáky na jiná plynná paliva např. Popis: Občas nefunguje elektrická jiskra.


Profesionální hořáky „Castolin“ na propan butan jsou určeny především pro venkovní práce ve stavebnictví pro natavování asfaltových izolačních pásů.

Výkonný plynový celolitinový vařič s regulací výkonu, každý hořák má výkon až kW. Jednohořákový (litinový hořák ) vařič na propan butan s plynulou regulací . Vzhledem k tomu, že je počet startů hořáku tepelného modulu OLYMP je cca. OLYMP STAR GE pro spalování zemního plynu nebo propan - butanu. Horáková súprava I070LKR, 28kW horák na propan butan.


Ruční plynové hořáky slouží pro rychlý a snadný ohřev, tavení i zapalování. Hodí se pro široké spektrum využití, například zapalování svíček, smršťování bužírek . Nepostradatelný při pájení měděných trubek. Přesně a důkladně vyroben, má výměnné trysky a rukojeť s . Bezpečnostní funkce - pojistky plamene hořáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky