úterý 19. června 2018

Zdene kominy

Redukce se používá pro připojení spotřebiče do komínu. Redukuje větší průměr komínu na menší připojovací rouru. Realizujeme nové i opravujeme staré zděné komíny.


Naše firma má více než desetiletou tradici a zkušenost se stavbou klasických i atypických zděných komínů. Provádíme jejich prodej, instalaci a údržbu.

Máme dlouholetou praxi se stavbou zděných komínů. V místě jejich umístění musí být vytvořen dostatečně pevný . Odpovídáme na Vaše nejčastěji kladené dotazy. Jaké jsou rozdíly mezi zděnými a nerezovými komíny? Nacházíte se: Úvodní stránka ZDĚNÉ KOMÍNY. Varianta komínu: jednoprůduch jednoprůduch s větrací šachtoudvouprůduchdvouprůduch s větrací šachtou.


Prefabrikovaný komínový plášť je vysoce kvalitní výrobek z vláknitého betonu. Zděné komíny - řešení nadstřešní části.

Fotky zděný komín OCELMAT, komín z tvárnic se šamotovou vložkou a izolací, foto stavba zděného komína , šamotové trubky. Jedná se především o stavebnicové komíny , které se skládají z lehčených betonových tvárnic, minerální izolace a šamotových nebo nerezových vnitřních . U nás můžete najít jak komíny cihlové, tak komíny z betonových tvárnic. Prodáváme i jednotlivé části komínových systémů a příslušenství . Zdění komínů Je prováděno za pomoci cihel plných pálených a schiedel tvárnic.


Při slově komín si většina lidí představí klasický zděný komín , jako ho. V současnosti mají nové zděné komíny šamotové nebo nerezové vložky, které je možné . Vícevrstvé zděné komínové systémy jako například Schiedel, Eko- komín , Ciko- komín a další jsou nejvíce využívány v novostavbách ale i při rekonstrukcích . Před prováděním komínů by měla být dokumentace odsouhlasena odborným. Výhodou komínů vyzdívaných z cihel je možnost volby . Zděný komín - tradiční materiály už nestačí. Ještě před třiceti lety byl nejrozšířenějším typem komínu jednovrstvý zděný komín. Komínový průduch byl tvořen . Profesionálové v oblasti výstavby nových komínů.


Navrhujeme a současně realizujeme vhodná řešení odvodu spalin do volného ovzduší pro . V současné době se nové zděné komíny již nestaví klasickým zednickým způsobem z cihel, ale z prefabrikovaných komínových stavebnic.

První komíny byly dřevěné či hlinitodřevěné, v průběhu 17. Společnost navrhuje, vložkuje, montuje a servisuje všehny typy komínů. Nerezové, kovové, plastové, keramické zděné , prefabrikované , tovární aj. Tovární komíny změnily tradiční obraz světa. Vysoké komíny , jako samostatné a volně stojící objekty, se začaly stavět v 17.


Stavíme výhradně zděné cihelné komíny CIKO. Cihelné komíny Ciko jsou na rozdíl od betonové tvarovky od Schiedelu či Letovice mnohem lehčí a jejich . Obvodový plášť komínu je tvořen cihelnými tvarovkami, zděnými pomocí dodávané malty. Komiexpert zajišťuje dodávku a montáž zděných komínů v rodinných domech. Nabízíme komíny nejen značky Schiedel, práce provádíme po celém území ČR, . Moderní komín je důležité technické zařízení, které významně ovlivňuje provozní bezpečnost a účinnost otopné soustavy, ekonomiku vytápění a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky