středa 21. března 2018

Instalace topného kabelu do terária

Domů Topení v teráriu – instalace 2. Samotná instalace není nijak složitá. Průměr otvoru v přísavce je podobný jako průměr topného kabelu a tak stačilo. Silikonový jednolinkový topný kabel do terária.


Topný kabel do terária 25W délka metry Namiba Terra.

Kabel můžete instalovat i pod několik terárií u sebe zároveň. Umožňuje se obejít bez tradičního ohřívače jako je topítko do terária nebo tepelného zářiče, nebo může . Je možno je tvarovat do smyček různých tvarů a vytvářet tak plošné topné elementy podle našich vlastních představ. TIP: Topné kameny, kabely a podložky je dobré používat pouze jako podpůrný doplněk v případě, že teplo ze žárovky není dostačující. Jak instalovat : Kompletně rozbalte topný kabel a zkontrolujte případné. Teraristika Topení - Kabely - Seznam produktů - PetDiscont.


C a je vhodný pro vyhřívání vodních nádrží do obsahu cca litrů. A co topné kabely , natahneš si je kde potřebuješ, cena není špatná a spotřeba též.

Pro použití pod terárium je minimální bezpečná vzdálenost 10mm, aby byla zajištěna. Instalace a manipulace musí být prováděna pouze když je zařízení vypnuté. Topné kabely se používají například k vytápění akvárií a terárií.


Zářivku s UV spek- trem však musíme instalovat dovnitř do terária nebo nad větrací. Jendou z vyjímek jsou suchozemské želvy které by měli mít zdroj tepla z vrchu. Jsou určeny k instalaci do betonu, pod obkládací kachličky pro . Vtomhle článku bych chtěla jen upozornit, že při instalaci topných kabelů do terária můžou vzniknout komplikace. V kategorii Vyhřívání pro zvířate naleznete topné folie pro terária , vivária, topné panely pro vyhřívání kotců, nebo topné žárovky . Topení pro terária - nabízíme různé varianty topení do terárií a vivárií.


V naší nabídce nechybí ani speciální keramické topné lampy, sálavé panely i topné folie. Kabel je proto vhodný především pro svépomocné instalace v nekomerčních. Folie jsou prodávány v metráži - v místě instalace se z role odstříhávají pásy požadované délky.


Zapojuje se do elektrického okruhu osvětlení tak, aby byla aktivována vždy, když je světlo zapnuto. Vám za Vaši důvěru a za nákup elektrického topného kabelu. Před instalací tohoto topného kabelu bezpodmínečně dbejte těchto pokynů:. Díky silikonovému obalení ho lze instalovat přímo do terária a zakrýt kameny a .

Profesionální topný kabel do akvárií s energetický úsporným. Je proto ideální pro instalaci do vlhkých terárií a bezpečný pro chovatele i chovaná zvířata. Pokud nelze takto vypočtený výkon instalovat do podlahové plochy, např. Doporučujeme instalovat na potrubí, . Instalace je velmi snadná a díky bezdotykovému spínání je jejich provoz zcela hygienický. Snadno se instalují i do tvarově komplikovaných ploch.


ULTRATHERM – vyhřívání pro vivária a terária str. Základní typ silikonového topného kabelu. Jednolinkový s relativně slabou konstrukcí, nabízí však velmi dobrou možnost vytápění terárií. Dvoulinkový topný kabel s euro konektorem, vhodný zejména pro instalaci pod terária.


Je tenký se slabší konstrukcí, jeho stavba zajišťuje dobrou distribuci tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky