středa 24. června 2015

Bezpečnostní folie na zrcadlo

Bezpečnostní fólie na okna Foliatec Securlux x 4cm. Bílá samolepící fólie HDPE o síle 50u, určena ke zpevnění zrcadel při rozbití. Zabezpečení oken pomocí bezpečnostní fólie chrání před zloději a zranění rozbitým sklem. Fólia bezpečnostní na zrcadlo - sklo, 4mx20m (8m2) - je matná, není vhodná na pohledové strany.


Ušetříte: 29Kč bez DPH. V případě poškození zůstávají.

První ukázka na videu zobrazuje sklo bez bezpečnostní okenní fólie. Instalací speciálních fólií lze na . Budete-li v budoucnu stát před problémem instalovat bezpečnostní fólie na zakřivené prosklelené plochy, bez váhání nás kontaktujte. Pro nákup prosím kontaktujte naše obchodní prodejce. Mezi ty účinné se bezpečnostní fólie na okna a skla řadí se samozřejmostí. Nechte si vyrobit originální zrcadlo na míru, do kterého vám vypískujeme ozdobný.


Zadní strana zrcadla je standardně podlepována bezpečnostní folií , která . Tyto speciální fólie na sklo také odráží většinu tepelného záření.

Kvalitní bezpečnostní folie poznáte podle nezávisle ověřené odolnosti. Montáže bezpečnostních a ochranných fólií na skla aut a okna kanceláří, domů a bytů. Chcete-li levnou ochranu skel, objednejte bezpečnostní ochranné fólie. V naší nabídce naleznete klasické (stříbrné).


Zvolíte si rozměr, opracování,. Zasklíváme výlohy, dveře, okna, izolační a bezpečnostní skla. Hlavní typy fólií jsou: bezpečnostní , ochranné, protisluneční, tepelně-izolační,.


Lacobel - použití - kuchyňské obklady, výplně dveří vestavěných . Možnost instalace folie pro bezpečnostní zrcadel proti roztříštění. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny. Standardní koupelnová zrcadla Kruhová a oválná standardní zrcadla. Přijímáme platby platebními kartami . Zrcadlo lepené na průhledném skle. Nespornou výhodou bezpečnostní fólie je její nenápadnost, takže.


Na závěr je nutné jasně formulovat základní vlastnost částečně propustných zrcadel. Pracujeme se všemi druhy plochého skla: FLOAT až 19mm, zrcadla , kouřová skla, bezpečnostní skla CONNEX s folií , matová skla, skla tlačená. Samolepící dekorace - Samolepící fólie a tapety na zeď.

Dekorace samolepící zrcadlové, samolepící dekorace dětské nebo třeba samolepící dekorace vhodné. Naše společnost TM SKLO Praha se zabývá výrobou a montáží zrcadel. U výrobků bez bezpečnostní fólie není třeba povrchový aktivátor na zadní. Použití silikonu na zrcadla , zdroj: AGC Glass Europe .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky