úterý 30. června 2015

Kamna thorma gent

Vytápěcí schopnost: až 1m3. W, do vody kW, do prostoru výkon kW . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zajímá vás Kamna krbová nebo obecně Kamna do vaší koupelny? Kamna Gent jsou vyrobená z ocelového žáruodolného plechu, zevnitř vyplněná šamotovými tvarovkami.


Ve spodní části spalovacího prostoru je litinový rošt a . Gent vyzdívka Boční šamotová cihla vyzdívky krbových kamen GENT. Thorma GENT černá - kamna krbová. Gent - deflektor Strop topeniště pro krbová kamna Gent - náhradní díl pro krbová kamna GENT , slouží pro snadnou výměnu a obnovu topeniště krbových kamen. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 1m3. Svými kompaktními rozměry nezaberou mnoho prostoru.


Popis: na prodej krbová kamna, plně funkční, výkon . Mohou sloužit jako hlavní zdroj. Používané roky, k prodeji pouze kamna bez kouřovodu a příslušenství. Kamna - prodam krbova kamna thorma gent , inzerce. Dvouplášťová krbová kamna ocelová, výkon kW.


Kamna GENT Jsou vyrobená z ocelového žáruodolného plechu, zevnitř vyplněná šamotovými tvarovkami. Do obchoduAkoupelnyAtopeni. Pro vyhřívaný prostor do 1m3.


Velmi oblíbená kamna dvouplášťová kamna . THORMA GENT černá - krbová kamna. Levná a dobrá volba kvalitních kamínek. Deflektor (x 2x 3mm) není součástí dodávky. Sada obsahuje: kusy A. GENT - dvouplášťová kamna , mohou sloužit jako hlavní zdroj vytápění jedné místnosti.


Krbová kamna ABX se svislým kouřovodem s funkcí komínu Krbová kamna. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. GENT - strop ohniště - deflektor - náhradní díl.


VERNER A2o plynulé regulaci výkonu – kW a krbová kamna. Najděte nejvýhodnější z nabídek eshopů na portálu Neosort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky