středa 17. června 2015

Plynový vařič na bombu

Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Plynový vařič na bombu i kartuše univerzální, jednoplotýnkový plynový vařič na. Pripája sa priamo na 2kg propán - butánovú fľašu ( bombu ). Revoluční novinka vařič na kartuše i na běžné plynové bomby.


Dá se použít nejen na kartuše,ale má i na plynovou bombu.

Tento kovový vařič je vhodný nejen pod stan a kempování,rybáře,ale je vhodný i. Prodám vařič na plynovou bombu. Místy rezavý, ale nic, co by smirek nevyčistil. Predám málo používaný kempingový plynový varič a dve malé plynové bomby. Jedna bomba ,je plná,druhá poloprázdna. Várnice 20L nová, bez kohoutku.


Zástěra červená s nápisem na přání.

Plotýnkový vařič na bombu 165mm, malý GUCIO. Turistický jednoplotýnkový plynový hořák na propan- butan. Před koupí vařiče je nutno se rozhodnout, zda zvolíme plynový nebo benzínový.


Každý má své výhody i nevýhody. Když kupujete cestovní vařič , měli byste mít jasno, jestli ho ponesete na. MEVA Propichovací plynová kartuše 190g - plyn butan - nový typ se systémem STOP-GAS. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Ttakový vařič má u spodní trysky trn, kterým se plynová kartuše napíchne a díky. Před připojením vařiče na plynovou kartuši se důkladně seznamte s tímto. Tohle je podle vás plynová bomba ? Proč jste nám lhal a tvrdil, že ji máte? Víte, že jsme sem jeli zbytečně a teď se musíme vrátit?


Jaký vybrat vařič ( plynový ) na turistiku. Var bomby na nej muzes koupit naj od Varu, tak Colemana (v zahranici dost rozsireny), lisi se tusim. Tento plynový varič je určený na veľké hrnce, kotlíky aj kotliny, no môžete ho využiť aj pri menších.


Praktický plynový vařič s výkonným hořákem pro použití na plynovou bombu.

Var redukce pro připojení vařiče na bombu Meva – Skladem. Sada příslušenství umožňující napojení plynového vařiče Gravity na kapalná paliva. Redukce VAR je vhodná například na plynovou bombu MEVA. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Mám plynový vařič -takové ty dva hořáky našroubované na plynové bombě. Ale sehnal jsem si vařič, který se připojí k plynové bombě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky