pondělí 29. června 2015

Turbínkový průtokoměr

Turbínkové průtokoměry SIKA Turbotron jsou určeny pro měření průtoku nebo dávkování kapalin. Díky kompaktnímu provedení, širokému . Umožňuje měřit kapaliny i plyny. Vychází z principu turbíny a Eulerovy rovnice.


Plastové turbínky IR - Opflow - vyrobeno se z PVDF (polyvinylidene fluoride) - patentovaný tvar a lehčený rotor zaručují . Turbínkový průtokoměr je nejpopulárnější zařízení k měření průtoku elektronicky.

Nabízejí široký rozsah průtoku a rozsahů pro aplikace. Využívají principu Peltonova kola jako rotoru, jehož pohyb je . Tyto prumyslové turbinkové prutokomery Omegy jsou charakteristické vnitrním prumerem vstupu a výstupu. Turbínový průtokoměr je objemové měřidlo, indikovaný průtok odpovídá objemovému množství bez přímé závislosti na hmotnosti média. Připojení: R ¼, R ½, hadicový spojka. Výrobce průtokoměrů a monitorů.


Principy: plovák, magnetický indukční, klapka, vortex, coriolis, kalorimetrický, oválný, ultrazvuk atd. Měřicí princip: Otáčky rotoru odpovídají množství průtoku. PRŮTOKOMĚRY S PROMĚNNÝM PRŮŘEZEM.

Jsme specialisty na výrobu měřící a regulační techniky. Pořídit si od nás můžete průtokoměr , hladinoměr, tlakoměr, teploměr a další přístroje. Firma Krohne uvedla na počátku roku na trh ultrazvukový průtokoměr Altosonic V12.


Při vývoji tohoto průtokoměru zúročila téměř třicetileté zkušenosti z vývoje a. Ultrazvukové vodoměry pro velmi přesné měření odběru ve všech oblastech zásobování vodou a indukční průtokoměry pro všechny kapaliny s elektrickou . Mezi průtokoměry, které pracují na tomto principu, patří turbínkové průtokoměry , vírové průtokoměry, elektromagnetické průtokoměry a ultrazvukové průtokoměry. Dále se práce věnuje návrhu. Hlavní vlastnosti Stacionární příložný průtokoměr -UFL-30R. Doba průletu ultrazvukového signálu kapalinou se mění v závislosti na rychlosti proudění.


Měření rozdílu tlaku před a za primárním prvkem průtokoměru. Qv (K je turbínková konstanta). Průmyslové hladinoměry, snímače tlaku a teplot.


Mobilní snímače a spínače tlaku a teplot. Průtokoměr digitální turbínový K24. Měřící stanice vybavené vírovými průtokoměry jsou v OKR. Mohou se použít různé typy průtokoměrů, např.


Venturiho trubice, kalibrovaný laminární průtokoměr, kalibrovaný turbinový průtokoměr. Najděte profesionální turbínový průtokoměr zde.

SUGA je jedním z předních výrobců a dodavatelů turbínových průtokoměrů, konkurenceschopné za dobré ceny . LWCB (q), které zní jako turbinový průtokoměr výrobce, typ průtokoměru se ceny při výrobě kapalných průtokoměru, chceš . Coriolisův hmotnostní průtokoměr. LWGY plynů hit zboží turbinový průtokoměr DNplynoměr na průtokových senzorech puls výstupních signálů, chceš vědět víc LWGY . Přesnost měření: ±, koové hodnoty pmax: . Turbinkový průtokoměr (CAN).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky