úterý 23. června 2015

Vodacky kemp

Hledáte ubytování v kempu ? Vyberte si z 1kempů - najdete hodnocení, fotky, ceník, vybavenost a přímé kontakty. Vodácke recenze, diskuze, fórum. Jako dva naše domovské kempy vám zajišťujeme pohodlí v kepech v. Klidný vodácký kemp přírodního rázu na Vltavě.


Jsme v TOP kempů ČR a SR, číslo mezi vodáckými kempy.

Vyzkoušejte nás, přespěte u nás. S hlídaným parkovištěm a pláží. Veřejné tábořiště Stvořidla. WC, sprchy, kiosek dostupnost: autem . Kemp se nachází na pravém břehu řeky Vltavy, hned pod hrazí vodního díla Lipno II.


Jde o klasický vodácký kemp , kde většina . Možnost ubytování v chatkách nebo ve stanech. Občerstvení a sociální zařízení samozřejmostí.

Také jsme vyasfaltovali výjezd z kempu Loket, aby jste nehrabali s auty na . Pro ty co připlují po vodě,. Kemp patří k oblíbeným startovním místům vodáků. Vítejte na webových stránkách 1. Ceník ubytování ve vodáckém kempu. V areálu kempu je dostupné sociální zařízení - teplá voda hodin denně. Vybavení kempu : Venkovní restaurace s krbem, chatky, pitná voda, nové sociální zařízení, teplá sprcha, hřiště, možnost zapůjčení lodí, telefonní budka, poštovní . Stránky nejen vodáckého kempu u řeky Sázavy Horka Buda.


Rybáři, cyklisté a houbaři čtyřmístné chatičky. Sbor dobrovolných hasičů Velké Hydčice, Kemp Velké Hydčice, Soutěže, Okrsek. Poloha kempu je velmi výhodná pro vodáky , kteří zde mohou nocovat při sjíždění Vltavy, ale díky krásnému okolí se Kemp Koruna nabízí jako východisko pro . V polovině května se otevřel nový vodácký kemp v Horce nad Moravou, jehož provozovatelem je půjčovna lodí Pádlo Morava. Nabídka ubytování v kempu pro cca 1stanů a karavany.


K dispozici jsou elektrické přípojky, WC a sprchy s teplou vodou. Není nutná rezervace předem. Tábořiště, raftové výlety, vodácké kurzy pro školy a firmy.


Kemp Rožmberk nad Vltavou (dříve kemp u Nojdy) má nového majitele. IN LIFE Morava - Partner raft.

Chystáme pro Vás spoustu novinek, které se Vám budou určitě líbit. Kemp Na Pískárně na břehu Vltavy nabízí. Kemp Český Krumlov se nachází nejblíže u centra města Český Krumlov. Nabízíme - Ubytování, stravování, občerstvení, 2míst k sezení, dvě velká parkoviště, . Prostorná louka, kde je možno stanovat, je vymezena řekou Otavou, mlýnským náhonem a pískovnou, ta je.


Díky krásné přírodě je kemp vyhledávaným místem k odpočinku a rekreaci. Na své si zde přijdou nejen turisté, houbaři, vodáci a milovníci rybaření, ale také . Jezy, tábořiště, kempy, hospody, půjčovny, sjízdnost. Pokud se chcete vyhnout pobytu u vodní nádrže, pak dalším kempem v nejbližším okolím je vodácký kemp Pod Hrází, který nabízí i ubytování v chatkách a . Po mnoha letech úvah a plánů právě v tento den v krajském městě otevře první kemp. Bude menší, než se na začátku plánovalo, ale podstatné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky