úterý 23. června 2015

Elektrocentrála honda eu 20i

Díky své kompaktní konstrukci a originálnímu technickému řešení je dosaženo . Návod k obsluze a Servisní knížka. Lehká odhlučněná elektrocentrála vhodná pro kemping, karavany, zahrádky, lodě a další volnočasové aktivity. Elektrocentrála HONDA je zařízení splňující veškeré technické a bezpečnostní.


Popis: Prodám z důvodu nevyužití.

EU-dvacítka se stala oblíbenou díky své kompaktnosti a velice nízké hlučnosti. Typ elektrocentrály: Jednofázový. HONDA EU 20i jednofázová elektrocentrála.


Extrémně nízká spotřeba paliva – doporučovaný je benzín Natural Mimořádně tiché . Na námi prodané stroje nabízíme slevu na . Honda EU 20i , Sekacky-pily. Technické parametry Technologie regulace el. Regulace výstupního napětí, Invertor.

Navštivte naše značkové prodejny. Výkonný a spolehlivý generátor proudu nejen . Tichá, přenosná elektrocentrála originál HONDA. Detailní typ motoru, GX 100.


Záruka: do dnů Dostupnost: . Množství motorového oleje (l), 4. Objem palivové nádrže (l), 6. Pouze osobní odběr (nutný předprodejní servis). Invertorová jednotka použitá v elektrocentrálách EU 10i a EU 20i zajišťuje. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ručně nesené lehké elektrocentrály pro elektrický proud na cestách . V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné nadcházející kalendar-akci. Přehledová mapa nebezpečných . W s elektronickou reguláciou. Centrála je uložena ve vozidle Ford .

Mini Hondy jsou nejlehčími zdroji elektrické energie na světě. Aktuální ceny zboží Vám sdělíme na vyžádání. Prosím vložte jej do poptávky. GENE má kromé tohoto modelu také elektrocentrály EU 20i a EX 7. Jednofázová elektrocentrála , odhlučnená s dokonalou reguláciou výstupu.


Je priamo ideálna tam,kde je nutný rýchly, ľahký, výkonný a kvalitný zdroj elektrickej. Kompaktné, ľahké a ultra tiché. Prenosné generátory poskytujú čistú energiu v tých najodľahlejších miestach. Tieto ľahko prenosné a úsporné generátory majú .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky