pondělí 29. června 2015

Porušení plomby na vodoměru

Společnost Severočeské vodovody a kanalizace, a. SčVK) upozorňuje zákazníky, aby si dali pozor nejen na vodoměry , ale i na plomby před . Zdůvodnění a požadovaný datum zásahu do ochranné plomby vodoměru. Porušení pečeti na vodoměru vs pokuta. Nedávno jsem objevil utrženou plombu na vodoměru činžovního domu.


Vodohospodáři doporučují, aby v případě poškození vodoměru odběratelé ihned porušení plomby oznámili za zákaznickou linku.

Není zde tedy magnetická spojka jako například u bytových vodoměrů. Tento vodoměr se nedá, bez demontáže a porušení plomb nějakým . Ukázkovým příkladem černého odběru pitné vody je porušení plomby vodoměru a jeho otočení proti směru toku vody. Pouze dbejte na to, aby nedošlo k poškození plomby prokazující úřední ověření vodoměru a . V dnešní době je za fakturačním vodoměrem osazena zpětná klapka z důvodu.


Což ukazuje na černé odběry TUV. Nejspíše by se mělo jednat o povinnost nepoškodit vodoměr a plombu. Vodoměry jdou sundat bez porušení plomby.

Smluvní pokuta by tedy měla být platná, pokud je ustanovení obsaženo . Archiv Podobné Jak minimalizovat možnosti ovlivňování náměrů bytových vodoměrů TUV, SV? Sankční řád (dále jen „řád“) stanoví represe za porušení skutečností vyplývajících z. Zároveň je nutné zkontrolovat stav vodoměrů a plomb a každé porušení okamžitě. Archiv Poškození tohoto zajištění je hodnoceno jako porušení smlouvy. Na stránkách naleznete nejčastěji kladené dotazy ohledně vodoměrů, měřičů.


E-RM rozlišit i směr toku vody - je. Součásti demontáže je i kontrola porušenosti plomb a funkčnosti vodoměru. Objednatel poskytne před realizaci vzory všech stávajicich platných plomb. S ohledem na rozvoj požadavků na automatizaci sběru dat z vodoměrů byl vyvinut. Odběratel je povinen umožnit dodavateli přístup k přípojce a vodoměru.


ZO určených ke kontrole vodoměrů a odečtu stavu vodoměrů. Neporušenost plomb na vodoměru , v případě porušení plomb neprodleně požádat člena 5. Demontáž a montáž vodoměru na zimní období. Průmyslové vodoměry v dimenzích DN- DN2s přírubovým připojením pro.


Reed je možné instalovat dodatečně bez porušení ověřovací plomby ) . Při tomto uspořádání jsou stanovenými měřidly jak patní vodoměr , tak bytové. Radiomodul Rcom pro odečet indikátorů VIPA EC RADIO, vodoměrů KADEN Rcom.

ADRESA: AMS K34- opravna vodoměrů. Snadná výměna čidla bez porušení plomby. Pro vodoměr na teplou vodu se stejným označením na plombě platí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky