pondělí 22. června 2015

Camarelo sportak

Na vaze mi az tak nesejde ted mam 16kg sportak. Velká nafukovací kola umožní pohodlnou jízdu i na nezpevněném povrchu. PC, a níž jsem jít nechtěla, protože bych už nekoupila ani obyčejný sporťák. Roli samozřejmě hrála i cena.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Hluboká korba, sporťák a autosedačka včetně adaptérů na podvozek. Těžký, nelícuje ochranný fusak na sporťák. Největší problém vyvážení . Velmi lehká konstrukce , prostorná hluboká korbička a velký sporťák zajišťuje . Univerzální pláštěnka na sportovní kočárek průhledné barvy s černým pružným lemem je vhodná na veškeré sportovní kočárky. Součástí je korbička i sporťák. Dětské vajíčko lze dokoupit.


Akonáhle sme prešli do šporťáku , ten raincover je malý. Ovšem ve stříšce korby, jak se stahuje, na bocích . Camarelo mám jako trojkombinaci byl za 9. Dívala jsem se na kočárek CAMARELO. Korbu i sportak muzete otocit o 1stupnu. Kocarek je snadno rozlozitelny. Sportovní kočárek vhodný na cesty.


Popis: - lehký hliníkový rám - bodový bezpečnostní pás - stříška proti slunci a větru - nastavitelná . Korba používána cca měsíce, sporťák cca měsíce. Nový sportovní kočárek od Junamy je vhodný do města ale i do terénu. Lehká, skládací alu konstrukce, kočárek je vyroben z nejkvalitnějších materiálů a je . Prodam sportovni kocarek v dobrem stavu. V ceně kočárku je sportovní kočárek , hluboká korba, taška na rukojeť s přebalovací.


Charakteristika: Na konstrukci lze libovolně nasadit korba, sporťák nebo autosedačky. Kočárek je lehký, díky předním menším . Sporťák je vybaven 5ti bodovými bezpečnostními pásy s možností regulace . Prodám kočárek BABY MERC DELUXE. Nabizim krasny sportovni kocarek EOS CAMARELO , cena 3tis. Dam k nemu sitku na hmyz,plastenku,drzak na lahev,nahradni.


Pláštěnka na sporťáky Easywalker Duo Plus. Sestava obsahuje: -konstrukci s gelovými koly -2x plnohodnotná hluboká korba - 2x plnohodnotný sporťák -2x plně vybavená taška na rukojeť -spodní koš na . Tario s bázou, adaptérom, 2x pláštenka (vanička, šporťák ) so .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky