pátek 26. června 2015

Bojler okc 300 ntrr sol

Popis a specifikace ↓Ke stažení. Zeptejte se na tento produkt. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou do provozního tlaku MPa o . Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Solárne bojlery DZ DRAŽICE.


Dražice bojlery OKC - Drazice, výkon výmenníka - solár: 29kW, plocha výmenní. Expresné doručenie po Slovensku! Spodní spirála je na fototermiku, topné těleso je na přebytky.


Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat o přesném termínu možného doručení. Keramické topné těleso Smaltová ocelová nádoba Hořčíková anoda Polyuretanová izolace Ohřívač vody je navrhnut a vyráběn jako součást. AKCE - nyní bojlery za bezkonkurenční ceny na trhu ! Charakteristika solárních ohřívačů vody - bojlerů SOL.


Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systém k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z . Přečtěte si podrobné informace o produktu Ohřívač vody . Smart bojlery s inteligentními funkcemi 18. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 275. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 20 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma . Stacionární zásobník s dvěma výměníky optimalizovaný pro připojení k solárním kolektorům. Doporučujeme vypracování projektu. OKC 3NTRR - SOL sluneční ohřívač vody.


Typ ohřevu vody je kombinovaný, minimální tepelné ztráty, . Montáž izolace lze provádět jen ve dvou osobách, u větších bojlerů ve třech a smí se . SOLÁRNÍ BOJLER TATRAMAT 300Litrů. Nepřímotopný stacionární ohřívač o objemu 3l, pro přípravu TUV pomocí solárního systému, dva spirálové výměníky s plochou 1mhorní . Boilerile võimalik lisada elektriline küttekeha. Põrandale paigaldatav boiler. BOJLERY DRAŽICE Nepřímotopné ohřívače Pro solární systémy.


Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100– 3litrů se smaltovanou nádobou a . Nakupujte Nejlevnejsi drazice okc 3ntrr bp nejlevněji na trhu. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Možnosť dopravy priamo k vám domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky