úterý 29. srpna 2017

Termostat pt 20 navod

Prostorový digitální termostat PTnabízí široké uplatnění při regulaci. PT21- návod , 36kB, 13. V a naprogramujete jej dle návodu.


Poté stačí pouze z vrchu naklapnout přední díl na zadní díl PTa termostat je připraven k použití. Elektronický prostorový termostat s automatickým nočním útlumem.

PT01- návod , 20kB, 8. Funkce přepínače: ( z levé strany). AUT : termostat pracuje dle předem nastaveného programu. MAN : slouží pro ruční nastavení . PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci.


NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK- - plynulá regulace otáček . Digitalni termostat PTs tydennim programovanim, vhodny pro ovladami kotlu. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám.

Při nastavení teploty na stupňů pracuje následovně: t= ,- stále. Spínání kotle - je to běžné? Další výsledky z webu forum. PTje nástupcem termostatu PT(výroba ukončena).


Prosím o radu, mám ve všech místnostech termostat PT1 ale jeden. Tady je návod , zkuste mrknout, je tam spousta fíglů i např TEST. PT taky zamrzala a vždyto pomohlo. K výrobku má být dodáván návod k použití, který je napsán srozumitelně a ne ten. PTje digitální prostorový termostat pro automatickou regulaci vytápění s možností nastavení teplotních změn na každý den.


Oproti termostatu PTje rozšířen o následující funkce:. V případě vadného čidla se termostat chová dle nastavení par. PT- prostorový termostat - sleva. PT712-EI je digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro.


C, požadovaná teplota °C, termostat vypne při °C a. PTOje jednoduchý elektronický prostorový termostat pro manuální regulaci. IPnezámrzový režim °C.

PROSTOROVÝ TERMOSTAT REHAU. Pokud zvolíte požadovanou teplotu místnosti jinou než °C, termostat vypočítává . Návod k obsluze Elektrobock PT 1 který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Chybí: ELEKTROBOCK PTpriestorový termostat - StavbaEU. Archiv Podobné Přeložit tuto stránku ELEKTROBOCK PTpriestorový termostat Priestorový digitálny termostat PT21.


Nejčastějším důvodem k výměně termostatu je porucha toho starého,. Při programování konfigurátorem pípá 3x nebo 10x viz návod k instalaci a nastavení. Vşechna możná nastavení přístroje jsou popsána v tomto návodu k poużití. Připojené ćidlo ve dvouvodićovém zapojení.


Termostat pro chlazení PTN. Důkladným prostudováním návodu k obsluze získáte informace o konstrukci, ovládání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky