pondělí 16. listopadu 2015

Bezdrátový týdenní termostat

TOPENÍ A OHŘEV REGULACE Pokojové bezdrátové Thermo-control - SALUS 091FLBC bezdrátový , týdenní programovatelný termostat. Bezdrátový pokojový termostat s týdenním programem pro řízení . Týdenní programovatelný termostat , rozsah nastavení prostorové teploty až st. Přijímač signálu je napájen ze zásuvky a umožňuje připojit i výkonné spotřebiče Každý . Týdenní termostat TP 1je určen pouze k řídící jednotce AC 116.

Jedná se inovovaný model bezdrátového termostatu SALUS 091RFVF: s možností nastavit. Detailní popis Salus 091FLRF - bezdrátový týdenní programovatelný termostat. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke . Týdenní pokojový termostat ARISTON s LCD displejem a bezdrátovým připojením ke kotlům ARISTON. Systémový týdenní prostorový termostat s eBUS rozhraním, podsvícený displej, . SALUS RT510RF bezdrátový týdenní termostat.


Citlivost teploty nebo 1°C.

Týdenní bezdrátový programovatelný termostat s podsvíceným displejem, pomocí kterého lze jednoduše a efektivně nastavit kontrolu teploty v místnosti, bez . TERMOSTAT 091FL programovatelný. Pokojový bezdrátový programovatelný termostat na každý den v týdenním cyklu. Jablotron TP-83N je bezdrátový programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem.


Ovládání pomocí dotykového displeje. Napájení bateriemi 2x AAA 5V. Nabízí programovatelné režimy, ve kterých udržuje nastavené teploty . Je vybaven digitálním přenosem signálu . Programově totožný jako typ 091FL. TP-1je určen pouze k řídící jednotce AC-116. CM 9RF je moderní bezdrátový programovatelný prostorový termostat založený na osvědčené jednoduché filozofii použité u CM67NG.


Internetový obcho dovoz pro celou ČR - Bezdrátové týdenní termostaty Honeywell a Salus. Velký podsvícený displej na vysílači umožňuje ovládání termostatu i za tmy. Výhodou je přednastavený týdenní program, který je možné měnit podle . AKCE - Nakupte právě nyní bezdrátové termosty renomovaných výrobců za bezkonkurenční ceny.


C- dočasná změna teploty- osvědčená a jednoduchá obsluha- podsvícený . Prostorový týdenní termostat bezdrátový IVAR.

MHz zaručuje velmi stabilní přenos, odolný proti . SVT: Základní vlastnosti: programově totožný jako SALUS . Hlavice jsou ovládány prostorovými termostaty , např. BEZDRÁTOVÁ VERZE PRO STÁVAJÍCÍ I NOVÉ SYSTÉMY. Termostat týdenní programovatelný s LCD displejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky